November 6-án volt terhesség-megszakításom, tegnap jött meg először, ami sokkal erősebb mint lenni szokott, ez ilyenkor normális? Illetve, mikor van esély újra teherbe esni?
Figyelt kérdés
Az előző terhességem csak 6 hetes volt, természetesen vákuummal végezték, ha ez számít valamit.
A 6 hetes szextilalmat, ülőfürdő tilalmat is betartottam, ezek tükrében is nagyon remélem, hogy teljesen rendben vagyok és normális ilyenkor a bő menstruáció. (?)
2018. dec. 19. 16:22
1/4 anonim válasza:
Lehet normális, de lehet nem. Ezt mi innen nem fogjuk tudni megmondani neked. Teherbe esni meg onnantól tudsz hogy megint szexelni kezdesz, úgyhogy remélem ezután védekezni is fogtok.
2/4 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, ebben igazad van, ti nem tudhatjátok, csak aggódtam rajta.
Végül felhívtam a magánorvosomat, azt mondta, ez normális, általában az első menzesz bő szokott lenni, de majd megnézi a 29-i kontrollon is.
Szeretnék majd babát, de nem most azonnal. AZ előző terhességem missed ab-bal végződött, ez kimaradt a leírásból. Ha élt volna, maradt volna.
2018. dec. 19. 17:02
3/4 anonim válasza:
Normális. Nekem nagyon durva volt az első menstruáció missed ab után, a következő néhány is még erős volt azért. Műtét után 3 hónapot kell általában várni az újabb próbálkozásig.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ utolsó! :) Mára már enyhült a vérzés is. Jövőre remélem, újra terhes leszek, ezúttal egészségesen :)
2018. dec. 20. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!