A beavatkozás után hogy éreztétek magatokat? Voltak fájdalmaitok?
Aznap meg nem kellene vezetned.
Tobb mutetem volt mar, kisebb is (elhalt terhesseg miatt, gyakorlatilag olyan mutet, mint az abortusz), nagyobb is melyaltatasban es eber mutet helyi erzestelenitessel szinten.
A rovidebb altatasos es az eber mutet utan is azt mondtak, hogy 24 oran at ne vezessek, sot, a korhazbol ugy johettem el (a mutetek utan 3-4 oraval), hogy a kiseromet meg kellett varni, szoval valakit, aki velem van.
En tok jol voltam amugy fizikalisan, nem voltak fajdalmaim, de biztos, hogy nem vezettem volna, mert olyan kotyagos volt a fejem, mintha masnapos lennek. Pici szedules, enyhe hanyinger, koordinacios zavar, tompasag.
Nyilvan az altatas/erzestelenites miatt is van ez, plusz ugye elotte x ideig nem eszik, nem issik az ember, utana sem sokat ugy hurtelen es a vercukorszint a beka feneke alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!