Abortusz után voltak fájdalmaitok? Mennyi idő után tudtátok ugyanúgy csinálni a dolgaitokat, mint előtte?
Az első naptól kezdve úgy csináltam a dolgaimat mint előtte. Kiengedtek a kórházból, délután már mentem a lányomért az oviba. Aztán vásárolni. Az élet nem áll meg, és neki sem mondhatom, hogy anya most fekszik egy hétig. Szinte csak apró görcseim voltak mint a mensinél, azzal sem szoktam pihenni, és az orvosom se mondta hogy muszáj utána pihenni, a többi szükséges előírást betartottam, mint 2 hétig nincs kádban fürdés, nincs nemi élet, emelgetés, stb.
Amúgy meg szerettem volna ezt a babát, egyéb ok miatt kellett elvetetni, így ha otthon fekszem és ezen rágódok, az sokkal nehezebb lett volna nekem, mint így, hogy teszem a dolgomat.
Szia, nekem is három pici kisgyermekem van, mint neked, hasonló korkülönbséggel. A harmadik lett a legszebb és legaranyosabb.
Nem beszélve arról, hogy havi 100 ezr Ft adókedvezmény jár 3 gyerek után és 50 ezer Ft családi pótlék havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!