Igaz az hogy 3 abortusz után automatikusan elkötnek?
Figyelt kérdés
2019. jan. 14. 15:01
2/9 anonim válasza:
Nincs ekkora szerencséd. Tanulj meg védekezni!
4/9 anonim válasza:
Sajnos nem. Én múltkor feküdtem a terhespatológián , sajnos eü küret miatt és egy csaj nagy mellénnyel mesélte hogy ez lesz az 5.abortusza....
5/9 anonim válasza:
Bár úgy lenne... Egyesek megérdemelnék, ha már nem szégyellnek össze-vissza kefélni, aztán meg megölni a magzatot :(
Nem vagyok egy nagy abortuszellenes, de akinek több is van, azt nagyon is elítélem, mert az színtiszta felelőtlenségből történik!
7/9 anonim válasza:
Sajnos nem; pedig jogos lenne...
8/9 anonim válasza:
Sajnos nem... bár én már a második után is automatikusan kötném az összeset.
9/9 anonim válasza:
Nem, Kérdező, természetesen nem igaz, ilyesmi csak a magzatvédők vágyálmaiban létezik. Magyarországon elkötésre csak az illető saját kérésére, megfelelő várakozási idő után kerülhet sor, és a feltételei indokolatlanul nehezek is - betöltött 40 éves életkor vagy 3 élő gyermek - tehát a jogfosztás pont nem a magukat elköttetni nem akarókat, hanem a magukat elköttetni akarókat éri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!