Mennyi ideig tart a csaladvedelmissel a -beszélgetés?
Tényleg megkell nezni a Nema sikolyt? Lekezelő lesz?
Vagy hogy működik?
Helyzet függő
És családvédelmis függő
Nálunk sima beszélgetés
Lehetőségek latolása
Tényleg szükséges-e
Nem nézettek semmit velük.
Én amúgy megnéztem, ha én lennék ilyen helyzetben m tánzorítana el, hiszen ha úgy van akkor annak oka van amiért nem szülhetem meg, amint egy film nem változtat.
Már nem leszek ilyen helyzetben, hohy ilyesmire kényszerüljek.. Csak a károgóknak..
( unokatesómék voltak, onnan tudom nálhnk mi a módi..végül ők megtartották a picit)
Szia!
Megkérdezhetem, miért szeretnéd elvetetni a babát?
Nem, nem kell megnézned semmi propagandát.
Elmondod, mit akarsz, és annyi.
Ne törődj semmivel, ha pedig "lekezelő", vannak fórumok, ahol hatáskörtúllépés vagy a stílusa miatt szépen fel lehet nyomni. Ugyanis nem dolga semmi olyasmi.
Anno engem nagyon rá akart beszélni, hogy tartsam meg. :/
Ott voltam egy hónappal a 18. szülinapom után, a pasim a terhesség hírére lelépett, de úgy, hogy eltelt tíz év és nem találkoztunk azóta se. Állítólag lelépett Németországba.
Mindkét szülőm alkoholista, berobbant a gazdasági világválság, elvesztették a munkahelyüket és egész nap koccintós delíriumban lebegtek, én meg igyekeztem ellátni az elsős húgomat.
Erre a családbédelmis előadta, hogy "nem tudhatod, nem-e azért jön most a gyerek, hogy boldogságot hozzon az életedbe. Lehet, a szüleid se innának, ha újra baba lenne a házban"
Kicsit olyan érzésem volt, mintha a helyiségben én lennék a racionális felnőtt, a hölgy meg az álmodozó gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!