5 hónapos a babám vannak ismerőseink, de ahol hasonló korú a baba ott az anyuka annyira ajnározz a gyereket, hogy a szőr feláll a hátamon?
Mindig össze méregeti a kettőt, melyik mit tud az enyém mivel van lemaradva stb. stb. Én is szeretem a gyerekem, de reálisan látom szép, barátságos baba szépen fejlődik?Nekem nem csak arra volna szükségem, hogy orrba szájba a babáról beszélgessünk hanem más témákat is kivesézzünk.Mit tudom én úgy alapból az életet vagy akármi.De nem, semmi téma nincs csak a gyerek, mert az ő gyereke fantasztikus.Az enyém is nekem:D
Őt kerülöm, mert egyszerűen irritál.
Amúgy mások is úgy vannak, hogy mióta anyuka vagyok csak a gyerekről kérdeznek és semmi másról.Normális, hogy én a gyerekemen kívül másról is szeretnék beszélni? Pld politikáról ,filmről egy könyvről vagy bármiről..vagy most már nekem csak anyának kell lennem és ne is gondoljak másra?
Mi a kérdésed?
Keress olyat, akivel másról is tudsz beszélni.
Na ez van körülöttem is. Imádom a fiam, de nem csak arról
Akarok beszélni, hogy mi van vele.
Van akivel nem us találkozom, mert egyáltalán nem kapcsol ki. Viszont van olyan barátnőm akivel bármiről tudunk beszélgetni. Keress te is ilyen embereket. Vagy üljünk be kávézni ha a közelben laksz. Ígérem bármiről beszélgetek veled
Ennek a kérdésnek egyértelműen az a célja hogy
1. kiadd az emiatti frusztrációd
2. olvasd hogy "tök igazad van ezt én is utálom" :)
Amúgy volt már ilyen kérdés sok, és mindenki azt írta hogy ó én is utálom az ilyet, azaz kiderül hogy senki sem érzi hogyha esetleg ilyen, ez van. Beszélgess mással.
5-os.
Frusztrált vagyok?Igen.
Vallveregetest várok? Nem.
Tavaly még olyan ember voltam akivel az ismerősei beszélgettek különböző dolgokról.Pld mit szólok a Brexithez,a menekultekhez a szomszéd faluban, könyvekhez, utazáshoz hogy haladok a tanulmanyaimmal.Most még az van hogy szép baba, ügyes baba, mennyi caros pelus,fű de ügyes, fű de szép.Mintha innentől az egyik enemnek annyi volna és már csak anya funkció lenne rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!