Nagyon nehéz abortusz után?
Ha a szívemre hallgatok nem akarom elvetetni, de ha az eszembe akkor muszáj.
Nem vagyok komoly kapcsolatban és akitől van a gyerek o ragaszkodik az abortuszhoz.
Most még csak 4-5 hetes lehet, de én már most Úgy erzem hogy szeretem és vigyázni akarok rá.
Pedig mindig tartottam a gyerek vállalástól, főleg olyan embertől legyen akivel nem szeretjük egymást.
Nem tudom, szeretném. De félek es egyre tobb aki negatívan áll hozzá.
De mar most utalom aki azt mondja vetessem el, még akkor is ha ész ervek vannak
Ezek szerint ha elveteted, magadat fogod utálni?
Ne azon rágódj, mit mondanak mások, hanem csináld azt, amit TE akarsz, mert ez a te életed, te vállalod a felelősséget, te fogod felnevelni, vagy te fogsz megbírkózni az abortusz pszichikai következményeivel.
"..így őt senki ne győzködje ezzel a hazug, álságos szöveggel. Az sem, aki úgy érzi, bár ő maga meg sem született volna...azért az, hogy itt ül és írogat más haláláért, elárulja, mennyire "nem akar élni" ő maga." - ezt az ócska, demagóg dumát... itt mindenki olyan tanácsot ad, amilyent csak akar, és a Kérdező dolga eldönteni, hogy kire hallgat és kire nem.
"Kérdező, aki azzal akar a családodból téged meggyőzni, hogy a gyereknek is ez a legjobb, valójában saját maga akar megszabadulni egy gondtól." - nem tudom, hogy a Kérdező partnerén kívül még ki az, akinek ez így gondot jelenthet... aki nem akar, egyszerűen nem vesz részt a továbbiakban a Kérdező életében, és kész.
Elso sorban anyukam es apukám aki kijelentette hogy nincs mas lehetőség mint az abortusz, mert nekem es a gyereknek is ez a legjobb. Velük azóta ossze is vesztem, nem allok veluk szóba. Nem biztos, hogy ez a helyes megoldas de ez van.
Apukamnak amikor elmondtam az volt ra a reakcio, hogy ne aggodjak eljon értem a műtét utan es hazavisz.
A gyerek apja, aki nem a párom. Nem tudom korábban kifejtettem e, de mi nem sokáig voltunk együtt. Szakított velem, erre 2hetre csináltam az első tesztet es akkor szóltam neki.
Neki harom erve van. Az egyik, hogy nincs meg hozza az anyagi hatterunk es a felkészültségünk.
Hogy nem teljes családban none fel, mert nem vagyunk együtt.
Harmadik pedig, hogy mivel még nem szuletett meg igy nem él, es aki nem el azt nem tudjak megölni.
Az se erdekli, hogy mar van szivhang.
Ja es még egy hogy felelőtlenség lenne a nagyszuleimhez szülnöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!