Tényleg annyira fáj a vetélés a pirulával? N26
Hát ha neked előnyösebb, hogy szedegetheted ki a magzatot kezét-lábát, egyéb darabkáit a WC-ből (mert meg kell lennie minden testrészének, hogy tudják, hogy nem maradt benn semmi)...
Mondjuk így legalább látod, hogy egy embert nyirattál ki, altatásnál meg be tudod magadnak dumálni, hogy az nem is egy ember meg jobb ez neki bla bla
Nagyon sajnálom, hogy rosszkor jött össze nektek ez a baba, de bocs, annyira embertelen gondolat, hogy beveszek rá egy tablettát, és elmúlik a probléma. Ez most nem konkrétan a kérdésedre válasz, de... Ez a "kis probléma" a te kis gyereked, valószínűleg az első gyereked, akárhány hetes is most. Nem az van, hogy beszedek egy gyógyszert és elmúlik a baj, hanem beveszek egy vetélést előidéző, brutál erős szert, amitől az élő magzatom nem éppen akármilyen módon meghal és kipotyog belőlem, miközben én kisebb szülési fájdalmakat élek át. Hát, ez szerintem megfelel a horror kategóriának.
Tudom, könnyű mondani, hogy inkább tartsd meg és szeresd, mert nagyon nem mindegy, egy egész világ múlik rajta - sajnos nekem volt műtéti abortuszom, mert iszonyat hülyeséget csináltam anno. Aztán mikor anyuka lettem, elmondhatatlanul elkezdett fájni a tudat, hogy AZ ELSŐ GYEREKEMET MEGÖLETTEM. Akiknek most az anyukája vagyok, mindennél drágább tündéreim, úgy szeretem őket, hogy majd belehalok, és ők is engem, és kibírhatatlan a gondolat, hogy egy ugyanilyen ártatlan csodalényt nyírattam ki, mert nem jókor fogant meg. Igen, még pici volt, még viszonylag fejletlen, de aztán belőle is tündéri baba lett volna...ha hagyom élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!