Van, akinek segített a pszichológus a feldolgozásban?
2 vetélésen vagyok túl, a másodiknál műszeres befejezés kellett. Úgy érzem, ez az egész már túlnő rajtam, és nem tudom egyedül feldolgozni. Rettegek a következő terhességtől.
Orvosilag nyilván megteszünk mindent, hogy ne történjen meg mégsem, bizonyos kivizsgálások folyamatban vannak, és progeszteron pótlást is fogok kapni, de a lelki oldal.... Hát, sejthetitek.
Erősen gondolkodom azon, hogy szakértő segítségét kellene kérnem, hogy feldolgozzam a történteket, és ne rettegéssel indítsam a következő terhességemet, de nem tudom, valóban segít-e, ha pszichológushoz fordulok.
Szerintem is kérj segítséget, ha úgy érzed, nem tudod egyedül feldolgozni. Csak arra figyelj, hogy kifejezetten ebben a témában jártas szakemberhez menj.
Én egy harmadik trimeszteri magzatelhalás miatt jártam anno pszichológushoz, de mivelsajnos gőze sem volt konkrétan a perinatális veszteségek témáról, így csak időpocsékolás volt minden alkalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!