Van akinek csak az ultrahangon derült ki hogy nem él a baba? Voltak valami arra utaló jelek vagy tünetek hogy már nem él?
Figyelt kérdés
2018. júl. 26. 20:19
1/17 anonim válasza:
A baratnomet kisertem el 12 hetes uh-ra. Tokre várta, teljesen jol volt, nem volt semmilyen panasza. Kozerzete tökéletes. Bemegy aztán tul gyorsan kinyilt az ajtó és jött ki zokogva. Borzalmas volt..kuldtek tovább hogy hogy tovább..
2/17 anonim válasza:
Nekem 8 hetesen nem volt szívhang. Előtte 2-szer bevéreztem, meg barnás folyásom volt, kiderült, hogy volt hematomám, kaptam utrogestant, de sajnos nem segített.
3/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. az hogy nincs semmi tünet elötte mennyire lehet gyakori?
2018. júl. 26. 21:23
4/17 anonim válasza:
Semmi tünet nem volt, 12. héten derült ki, hogy kb. 9 hetesen elhalt.
5/17 anonim válasza:
Az volt a tünet, hogy elmúltak a terhességi tünetek. És nagyon felfújódtam.
6/17 anonim válasza:
10 hetesen derült ki, hogy kb. 1 hete nem él. Semmilyen tünet nem volt.
7/17 anonim válasza:
4 vetelesem volt eddig es soha semmi tunetem nem volt hogy leallt a fejlodesben az embrio.
8/17 anonim válasza:
#2 sajnálom, ami történt! De javaslom keress másik nőgyógyászt. Utrot hiába írnak fel hematómára!
9/17 anonim válasza:
8 hetesen mentem először dokihoz. Vártam nagyon, de közölte a doki hogy kb 2 hete nem él a magzat. Tünet előtte nem volt. Hematóma volt a petezsák mellett.
10/17 momoka 2002 válasza:
En progit kaptam mind2 terhessegemnel,az elsonel meg 6 hetesen nem volt szivhang 10 hetes ultrahangon 6+3 hetes embrio szivhang nelkul. Minden normalis volt hcg-t nem neztek abbol meg lehett volna allapitani. Semmi terhessegi tunetem nem volt. Masodiknal 6+3 szivhang ultrahangon rosszulletek emelyges 10. hetig. Ultrahang 13. Heten 8+3 magzat szivhang nelkul. Semmi tunettel se verzesb se barnazas. Ha nem lett volna progi talan magatol beindul a veteles. Ha nincs tuneted ne is gondolkodj rola hogy baj lehet. Vagy nezess egy hcg szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!