Tudta, hogy elvetetném, azért halt meg?
Hát sztem akkor is paraszt vagy. Nem tudhatod milyen elethelyzetben van. Kérdezett valamit te meg primitív módon leszoltad.
Tudom, erős a fantáziám, ahogy neked is. Te azt képzeled h a qvaja bszott összevissza, és kilyukad a koton és most elveteti.
En azt képzelem lehet pl. nem tudja hova vinni, esetleg beteg lehet a baba mert bizony vannak nők akik olyan okból védekeznek mert nem eshetnek teherbe mert kezelik őket valamivel.
En nem akarom a kérdezőz védeni. De kérdezett valamit és a tudományos magyarázat az amit leirtak fentebb paran. Az egyébként válasz. A tiéd meg egy vélemény. Erős előítélettel, mert bunkó vagy és magadból indulsz ki.
Az mit jelent hogy gyógyszert most nem szedtem?? Volt már ilyen eseted de akkor szedtel gyógyszert?
Most lehet örülsz neki aztan pár év múlva nem annyira :( barátnőm harmadik babáját veszti el 9 hét körül mire kiderult mostanra hogy vmi mehfejlodesi rendellenessége van ami miatt valószínű sose fog tudni kihordani babát
Egészen pontosan MIJÉVEL tudta volna egy 9 hetes embrió, hogy te mit érzel és az rá nézve mit jelent?
Konkrétan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!