Minden esetben megbánja az ember lánya az abortuszt?
Olyan nők is megbánják akik utálják a gyerekeket, soha nem akarnak gyereket?
Akiknek teljesen más terveik vannak és ebben nem fér bele egy gyerek?
Elméleti a kérdés.
Mert itt sokszor olvasom hogy akik elvetették, azok mind megbánták később...
19
Vagy nem, csak hajtogatnod kell valami baromságot, hogy alátámaszd a légből kapott dolgaidat.
22
A te érvelési hibád: szalmabáb.
Nem frusztrált az, aki szerint a véleményed hülyeség.
De vajon mennyire frusztrált az, aki, ha nem tetszik a véleménye, rögtön személyeskedésbe kezd?
Nem én kezdtem kötekedni :)
"Vagy nem, csak hajtogatnod kell valami baromságot, hogy alátámaszd a légből kapott dolgaidat."
Most komoly? :D Főleg, hogy először szóltam hozzá a témához
Nagymamámnak 7 terhességből 4 magzatelhajtsa volt (és mivel illegálisak voltak, néhány már koraszülés kategóriába esne ma) - egyet se bánt meg a halálos ágyán.
Ellenben az egyik szülését és gyereknevelését nagyon megbánta.
Pár évvel halála előtt pedig olyat is mondott, hogy ha ma lenne fiatal, dehogy hagyná, hogy férjhez adják, és egyáltalán nem vállalna gyereket. Egyet sem.
No, akkor mi van?
Jajj 66%-os állítsd már le magad és vedd le a szemellenződ, talán te jobban ismered a 68%-os mamáját, mint ő maga?! Mit nem lehet felfogni azon, hogy ha beleszakadsz sem bánja meg mindenki a jó döntéseit az életében? És ebbe beletartozik az abortusz is. Neked talán volt már abortuszod, hogy ilyen hevesen akarod győzködni a népet arról, hogy igen is megbánja mindenki? Vagy csak predikalsz itt olyanról, amiről fingod nincs? Sajnos nekem volt, sok évvel ezelőtt, de egy percre nem bántam meg és nem is fogom. Gyógyszer mellett lettem terhes és számomra az lett volna az óriási trauma, ha megtartottam volna, az abortusz volt a jó döntés, amit értelemszerűen nem bántam meg.
Fogadd el, hogy koránt sem bánja meg e döntését mindenki, hiába zagyválsz össze mindent....!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!