Minden esetben megbánja az ember lánya az abortuszt?
Olyan nők is megbánják akik utálják a gyerekeket, soha nem akarnak gyereket?
Akiknek teljesen más terveik vannak és ebben nem fér bele egy gyerek?
Elméleti a kérdés.
Mert itt sokszor olvasom hogy akik elvetették, azok mind megbánták később...
Az égvilágon semmi köze nincs a lelkiismerethez!! Az még csak egy fejletlen embrió és hadd ne kelljen már az embernek a véletlenek szerint élnie az életét. Én speciel egy percig nem lelki oldalról közelitek egy fájdalmat nem érző sejthalmaz abortálására, ellenben védekezek, de még így is sikerült teherbeesnem 5 éve. Abortuszom volt, amit azóta se bánok egy percre sem.
Azonban a magzatfanatikusoknak nem hogy lelkiismeretük nincs, még eszük se, ugyanis mindenkinek kivetel nélkül a megtartást javasolják, tök mindegy hogyha eheznenek, ha nincs ahol lakni, ha nem akarják a gyereket es persze lelkiismeretfurdalás nélkül letojva h ezzel mekkora kárt tesznek abban, akit esetlegesen sikerült akarata ellenére megtartasra dumálni. Undorító.
Rövid összefoglaló a témát érintő kutatások alapján:
Nekem nem volt soha abortuszom. Talán nem vagyok jogosult itt válaszolni... de azért megteszem.
Egy gyereket terveztem, egy gyerekem született. Nem igazán vagyok oda a gyerekekért, a sajátomat felneveltem becsülettel, egy másodiktól alighanem frászt kaptam volna.
Örültem amikor kinőtt a kisbaba korból, alig hiszem, hogy bevállaltam volna még egyszer.
Ha véletlenül besikerül még egy, simán abortuszra megyek. Lelki fájdalom nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!