Megtartsam vagy elvetessem?
Anyagi resz: van egy sajat lakasom, 500 ezer tartozasom.
Karrier: most szereztem meg az alapdiplomamat, jelentkeztem mesterre.
Kapcsolat: 1 eve vagyunk egyutt a baratommal, egyutt is elunk, mindenben tamogat, viszont nincs munkahelye. Van egy haza, ami kozos tulajdon a tesojaval, docogos az eladasa.
24 eves vagyok, annyira nem lenne korai, de az anyagiak miatt elegge aggodom. A masik resze pedig, hogy meg nem dolgoztam. Most a tanulasnak es munkanak kene elsodlegesnek lennie, ugy erzem. Nagyon-nagyon felek. Nem allok keszen a terhessegre, a szulesre, a gyereknevelesre. Ugy erzem, keptelen vagyok ra. De az abortuszra is. Ami viszont az elvetetes mellett szol, az a 30 kg tulsulyom. Nem tudom, mennyire lehet igy kihordani/megszulni egy babat. Mit tegyek?
Miért írjátok, hogy a semmire szül?
Az első mondatban írja, hogy van lakása. A párjának van egy fél lakása, ami csak azért bonyolult, mert közös a tesójával, de ezt hamar meg lehet oldani egy eladással vagy kivásárlással.
Már bocs, de 500.000 forint adósság szinte semmit. Persze sok pénz, de messze nem egy 15 millás felvett hitel, amit az ember be is bukott. Egy kicsi megszorítás és kiköhögitek fél év alatt.
A kérdés az, hogy mennyire lehet megbízni a párodban, hogy egy év után nem hagy el, mert elege lesz a sírásból, illetve hogy miért nem ment el eddig se dolgozni. Írtad, hogy van bevétele, de valszeg messze nem annyi, minta ez mellett lenne egy rendes állása is.
Te utána nézhetnél a diplomás gyednek. Nehéz, de nem lehetetlen, sokan vannak, akik terhesség és baba mellett tanultak.
Nagymama vagy bárki be tud-e segíteni. (Most senki ne jöjjön azzal, hogy magának szül, mert amióta világ a világ, a nagyszülők - és egyéb családtagok - mindig besegítettek a gyereknevelésbe és másba is(!), hiszen azért család a család, hogy segítsék egymást és számíthassanak egymásra.)
Miért vetetnéd el?
Sokak sokkal nehezebb helyzetben vannak,és megtartják.
A korod ideális első szüléshez, ki kell használni. Nem kell félni az élettől, egy baba sok örömt hoz magával.
A paromban maximalisan megbizom, sose hagyna el engem, minket meg foleg nem. Az en szuleim nem tudnak segiteni, de a paromei biztosan.
Azoknak, akik azt mondjak, nincs semmink:
Nektek volt 24 evesen sajat ingatlanotok? Most van? Hitelmentes? Az enyem igen. A baratome is. Nem a semmire szulok, ha szulok. Van egy diplomam, es olyan, amivel tuti lesz munkam, ha megno a baba, es megy bolcsibe. Szoval mi ez az abortuszmania??? Meg hogy csak az az egyetlen felelos dontes? Pf. Inkabb a sajat kenyelmemet ovo es a gyerekem halalat okozo dontes. Koszonom az undorito kommenteket, nagyon tanulsagosak voltak!
1 eve vagyunk egyutt a baratommal
↕️
A paromban maximalisan megbizom, sose hagyna el engem,
Tudod, hányan hitték ezt, még normális kapcsolatban is, nem ilyen egyéves semmiség után... majd nézz vissza erre a kérdésre aznap, amikor egyedül maradsz, miután hónapokon át üvöltöztetek, mert a párod téged hibáztat a kikényszerített gyors munkavállalása, a gyereksírás miatti kialvatlansága, az otthoni kupleráj és az alacsony libidód miatt. Vicces lesz visszaolvasni a botor kijelentésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!