Abortuszon miért kérdik meg, hogy használtunk gumit vagy sem?
" egy fokkal komfortosabb lehet a sex gumi nèlkül,attól" - birom az ilyen eufemizmusokat... érdekes, eddig egyetlen gumi mellett agitáló sem tudott eddig választ adni arra, hogy erekció nélkül HOVA húzza a gumit, és hogy lesz egyáltalán szex.
A gumival ez a legnagyobb baj, hogy egy igazi fasisztoid eszköz, ami azokat hozza újabb előnybe akiknek eleve nincs sem fizikális sem pszichés erekciós gondja, parája, azokkal szemben, akiknek van. Tehát az ahhoz ragaszkodó nőkről eleve egyértelmű, hogy nem fontos számukra az igazságosság, hanem a winner-mentalítású alfa-köcsögöt keresik. Namost ez a mentalitás nálam eleve kizárja, hogy az illető nő kicsit is érdekeljen, nem hogy még bevállaljak a kedvéért egy töketlenkedést és rossz szexet...
Utolsó: szerintem ha nem lenne ekkora hiszti a gumi körül, azaz nem sulykolnák egymásnak a pasik már az első szex előtt, hogy a gumi mennyire szar, kényelmetlen stb, akkor fele ennyi férfinak nem lenne vele gondja.
Egyébként meg igazságot akkor lehet tenni, ha a férfiaknak is lesz tabletta. De nem véletlen, hogy nincs. Mindegyik megbukott a tesztfázisban, mert a férfiak nem nagyon bírták elviselni a mellékhatásokat. Pedig azok sem voltak komolyabban, mint a női készítményeké.
Nem libidócsökkenésről volt szó.
De egyébként látszik, hogy nem nő vagy. Az neked nem gond, ha a nőnek nincs kedve, szerinted az nem akkora probléma, kicsit több előjáték segít. De bezzeg ha neked kellene kicsit gyakorolni a gumival, az már hatalmas probléma.
Pedig valószínűleg ugyanúgy megoldható gond lenne az is.
Észrevehetnéd, hogy nem ugyanazzal az emberrel vitázol. Én speciel szedek tablettát, szóval a "milyen borzasztó lehet a párodnak" szövegetki is hagyhatod.
Azt írtam, hogy minden párnak a saját dolga, hogy hogyan védekezik és ez két emberre tartozik.
Csak hozzátettem, hogy majd akkor lesz valóban egyenlő a két dolog, ha a férfiaknak lesz tabletta. Mert a kényelmetlenség továbbra sem egyenlő az eü kockázattal.
Ami azt illeti, az EÜ kockázat ez alkalommal zömmel kezelhető, a "kényelmetlenség" meg nem igazán, ugye... mint már említettem érdekes, eddig egyetlen gumi mellett agitáló sem tudott választ adni arra, hogy erekció nélkül HOVA húzza a gumit, és hogy lesz egyáltalán szex.
Amin ledobja az agyam az ékszíjat, ez a "gyakoroljon"-baromság... hogyan? Vegyen guminőt? Én legalább páros dolgot javasoltam a "több előjáték"-kal, lévén a kielégítő szex KÖZÖS érdek, és nem kizárólag a férfi vagy a nő érdeke... tehát a felmerülő problémákat is csak KÖZÖSEN lehet megoldani... nem?
A tablettának nem a libidócsökkenés az egyetlen mellékhatása. Trombózisról pl. hallottál-e már?
Szerinted ha a nula libidót megoldja egy kis síkosító, akkor pl. az erekció hiányát nem oldhatja meg több előjáték, orál, óvszerben való maszturbálás, a pár részéről némi kitartás és próbálkozás a "ááá ez nem megy, hagyjuk" mentalitás helyett?
Egyébként meg azért az, hogy valaki abszolút nem képes gumiban semmit csinálni, az elég ritka. És gyanítom meg kevesebb lenne, ha nem sulykolnák a tiniknek azt, hogy a gumi szar meg "olyan, mint zokniban lábat mosni".
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!