Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortuszon miért kérdik meg,...

Abortuszon miért kérdik meg, hogy használtunk gumit vagy sem?

Figyelt kérdés
17/f. Én még nem voltam a kedvesemmel csak hallottam. És most bajban vagyunk kicsit. És azért kérdem, hogy miért kérdik mert ha az anyósnak azt mondjuk, h gumival történt s az orvosnak is abból lehet baj? Miért kérdik meg egyáltalán? És ha gumi nélkül? Ez mit befolyásol, ha már megtörtént a baj?? Most elösszőr kb 2 év óta úgy tűnik véletlen sikerült, pedig időben kivettem. És előváladékkal se tettem be Neki soha. Ma fogom megvenni a tesztet. Dolgozom és tanulok. Nagyon szeretem, és a szurkálódó alpári hozzá szólásokat nem kérem. Mindketten jobban szeretjük gumi nélkül. Álltalában nekem szorítja is pedig a legnagyobbat szoktam megvenni. De azt vettem észre, hogy hiába van benne legkisebb méretű is...

2018. máj. 3. 07:54
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/112 anonim ***** válasza:
77%
Az vèdekezzen elsősorban,aki nem akar gyereket.
2021. jan. 5. 16:54
 102/112 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem meg az, aki könnyebben, olcsóbban, és szexuális életet kevésbé rombolóan tud.
2021. jan. 5. 17:05
 103/112 anonim ***** válasza:
28%
Ami érdekes módon szerinted kivétel nélkül csak a nő lehet.
2021. jan. 5. 17:22
 104/112 anonim ***** válasza:
0%
#103, ez adódik abból, hogy a férfiak választéka ma sajnos 1 db eszköz, ami drága is, kényelmetlen is, meg libidó-romboló is, egyetlen valódi előnye sincsen. Majd ha a férfi számára is lesz hasonló választék, mint ma a nőknek van, rögvest megváltozik az általad kifogásolt helyzet.
2021. jan. 5. 19:53
 105/112 anonim ***** válasza:
77%

A nő izgalmi állapota nem feltétel a szexhez....

WTF? Komolyan, ki az a gyökér nő, aki úgy szexel, hogy a háta közepe se akar, csak mert ez az elvárás felé?.....

2021. jan. 25. 17:07
 106/112 anonim ***** válasza:
52%

#105, úgylátszik nem tudtok magyarul... a nő esetében ez DÖNTÉS kérdése (vágod ezt a szót, hogy "döntés")... a férfi esetében meg biológiailag lehetetlen, bármit is akarna.

"ki az a gyökér nő, aki úgy szexel, hogy a háta közepe se akar," - furcsa fogalmaid vannak a "gyökér"-ségről, mondjuk egy olyan nő, aki belátja, hogy attól mert ő éppen nem kívánja, a párjának még vannak szexuális vágyai is, és nem saját magát tolja előtérbe. (tételezzünk fel egy gyakorlati példát: mondjuk SSRI típusú antidepresszánst szed éppen, ami a magyar lakosság cirka 2%-át érinti, és tökéletesen kinyírja a libidót... de ugyanakkor tudja, hogy a normálisnak mondható életéhez hozzátartozik a szex, ha még épp akkor racionális okból nincs is rágerjedve.) Én az ilyen nőt éppen, hogy NORMÁLISnak mondanám aki tudja, hogy néha áldozatokat is kell hozni egy cél eléréséért. (nem különbözik érdemben attól, ha az embernek mondjuk valamitől éppen nincs étvágya, de tudja, hogy azért nem hagyhatja el magát, kajálnia is kell a normális élethez)

2021. jan. 25. 18:47
 107/112 anonim ***** válasza:
100%

"ha az embernek mondjuk valamitől éppen nincs étvágya, de tudja, hogy azért nem hagyhatja el magát, kajálnia is kell a normális élethez"

Laza 3 hónapot elhúztam kajálás nélkül (napi 2 tejes kv cukor nélkül, szóval nem 0 kcal, de nem ettem.)

"mondjuk SSRI típusú antidepresszánst szed éppen, ami a magyar lakosság cirka 2%-át érinti, és tökéletesen kinyírja a libidót... "

Szedtem ilyen szart, nekem nem kell bemutatni.

Szvsz ha nincs kedve az egyik félnek az egészhez, akkor azt a másik megérzi, és annyit is ér, hogy kár belekezdeni.

De ha mégis, azért remélem, fordított esetben az erekció-mentes pasas nyelve pörög, mint a motor....

2021. jan. 25. 18:59
 108/112 anonim ***** válasza:
100%
Egyetèrtek azzal ,aki azt írja,hogy ha egyiknek nincs kedve szexelni,akkor azt nem szabad erőltetni.A szexet erőltető áldozathozásból szerintem sokan nem kèrnek.Egyszer-egyszer elmegy,de állandóan nem.Ha valakit nem kívánunk,akkor azzal nem szexelünk.
2021. jan. 25. 22:06
 109/112 anonim ***** válasza:
70%
Micsoda irányba ment el ez a régi vita...szerintem egyes férfiaknak máig tök érdekes fogalmaik vannak egy kapcsolat működéséről, ha azt gondolják, normális úgy szexelni, hogy a párjuknak semmi kedve hozzá, elég egy kis síkosító, és feküdjön nyugton, amíg végeznek. Persze ha ők készséggel megteszik, amit itt kettővel feljebb írtak az erektálódni nem tudóknak javaslatul, ha netán nekik nincs semmi kedvük, de a párjuknak van...
2021. febr. 8. 14:25
 110/112 anonim ***** válasza:
52%
#109, ajánlom szíves figyelmedbe: [link] (nem férfi írta:))
2021. febr. 8. 15:43
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!