Abortuszon miért kérdik meg, hogy használtunk gumit vagy sem?
A nő izgalmi állapota nem feltétel a szexhez....
WTF? Komolyan, ki az a gyökér nő, aki úgy szexel, hogy a háta közepe se akar, csak mert ez az elvárás felé?.....
#105, úgylátszik nem tudtok magyarul... a nő esetében ez DÖNTÉS kérdése (vágod ezt a szót, hogy "döntés")... a férfi esetében meg biológiailag lehetetlen, bármit is akarna.
"ki az a gyökér nő, aki úgy szexel, hogy a háta közepe se akar," - furcsa fogalmaid vannak a "gyökér"-ségről, mondjuk egy olyan nő, aki belátja, hogy attól mert ő éppen nem kívánja, a párjának még vannak szexuális vágyai is, és nem saját magát tolja előtérbe. (tételezzünk fel egy gyakorlati példát: mondjuk SSRI típusú antidepresszánst szed éppen, ami a magyar lakosság cirka 2%-át érinti, és tökéletesen kinyírja a libidót... de ugyanakkor tudja, hogy a normálisnak mondható életéhez hozzátartozik a szex, ha még épp akkor racionális okból nincs is rágerjedve.) Én az ilyen nőt éppen, hogy NORMÁLISnak mondanám aki tudja, hogy néha áldozatokat is kell hozni egy cél eléréséért. (nem különbözik érdemben attól, ha az embernek mondjuk valamitől éppen nincs étvágya, de tudja, hogy azért nem hagyhatja el magát, kajálnia is kell a normális élethez)
"ha az embernek mondjuk valamitől éppen nincs étvágya, de tudja, hogy azért nem hagyhatja el magát, kajálnia is kell a normális élethez"
Laza 3 hónapot elhúztam kajálás nélkül (napi 2 tejes kv cukor nélkül, szóval nem 0 kcal, de nem ettem.)
"mondjuk SSRI típusú antidepresszánst szed éppen, ami a magyar lakosság cirka 2%-át érinti, és tökéletesen kinyírja a libidót... "
Szedtem ilyen szart, nekem nem kell bemutatni.
Szvsz ha nincs kedve az egyik félnek az egészhez, akkor azt a másik megérzi, és annyit is ér, hogy kár belekezdeni.
De ha mégis, azért remélem, fordított esetben az erekció-mentes pasas nyelve pörög, mint a motor....
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!