Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Bárhol megcsinálják ezt a...

Bárhol megcsinálják ezt a beavatkozást? Vagy csak ott, ahová tartozom?

Figyelt kérdés

Budapesten élek, viszont nincs ide szóló lakcímkártyám. Kórházban még sosem voltam itt, mert a legjobb barátnőm szülei orvosok, ha beteg vagyok, ők írnak fel gyógyszert. Azonban terhes lettem és fogalmam sincs, hogy hová mehetnék...

Nőgyógyászhoz ide járok szűrésre, de magánrendelésre.

Abortuszt pedig kórházban végeznek.

Az orvosom elvégezheti budapesti kórházban, ahol dolgozik?

Vagy csak abban a városban, ahová tartozom?

Utoljára kb. fél éve voltam ott a szüleimnél, kisváros, tipikusan a "mindenki ismer mindenkit" hely... Nem szeretném, hogy többen tudjanak erről, mint szükséges. Vagy ilyen esetben marad a magánkórház?

2018. márc. 30. 13:19
 1/2 anonim ***** válasza:
80%
Magánúton bárhol megcsinálnak bármit. TB alapon csak a lekhelyed szerinti kórházban-orvosnál látnak el.
2018. márc. 30. 14:03
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Jelentkezz be tartózkodási helyként, probléma megoldva. Mi tart vissza?
2018. márc. 30. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!