Hol lehet intézni az abortuszhoz a papírmunkát?
arra gondoltam hogy mint nagy mutetek elott beszelni kell anesztessel, de itt nem, vagyis ezzel nem kell torodnom.
Mar csak ez a papir a gond.
Koszonom segitseged.
Én egyik héten kedden mentem, aztán másik héten is kedden. Nem volt hamarabb időpont, így a gondolkozási időm is több volt. Nagyon be vannak telve, kevés is van belőlük, úgyhogy kétlem, hogy 4 napon belül minden meglenne. Az egy hét reális szerintem. De ez függ attól is, hogy hanyadik hétben vagy, ugyanis akinek sürgős - mondjuk 3 hét van neki hátra a határidőből - azokat fogják előre tenni, és akinek még van ideje, azokat hátrébb, így logikus is egyébként. Mikor én telefonáltam, akkor meg is kérdezte, hogy hányadik hétben vagyok, és úgy kaptam az időpontot is. Úgyhogy ez sem mindegy. Nem fogja őket érdekelni, hogy az orvosod elutazik.
Aneszteziológussal közvetlen a műtét előtt beszéltem, ő hívott be a műtőbe is és ott kérdezett mindenről. Előzetesen - napokkal a műtét előtt vagy ilyesmi - nem kellett vele egyeztetni.
Koszonom. Nagyon szomoru hogy ha mar ilyen hulyeseget kotelezove tesznek akkor nem megy a dolog gordulekenyen. Nem tudom elkepzelni mi tart olyan sokaig odaadni egy papirt, abszolut nem erdekel amit ott akarnak elmondani, egyaltalan nem befolyasol. Megprobalm felhivni az osszes BP-n levo CSV es ahop a legkozelebbre adnak oda megyek.
Remelem azert a 3 nap nem munkanapot jelent es mondjuk a 4 napos Husvet is beleszamit es akkor legalabb Husvet utani heten meglehet az egesz.
Tiszta agyrém amit leművelnek itt az ab terén a dokumentálgatással.... Ezért csinálok én 4 hetente egy terhességi tesztet annak ellenére, hogy tablettát szedek, hogy véletlenül se csússzak ki az időből emiatt a töttyögés miatt....
Remélem sikerül letudnod mielőbb ezt a csvszes hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!