Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Egy orvos hogy áll az abortusz...

Egy orvos hogy áll az abortuszhoz?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne, mi erről a dologról a véleményük azoknak, akiknek el kell ezt végezni. Meg lehet szokni? Volt mar olyan eset, hogy nagyon megviselte őket? Aki végzi, az miért végzi? Aki nem, az miért nem?
2018. jan. 15. 22:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Mikor valaki nőgyógyásznak megy tisztában van azzal, hogy a munkájához hozzá tartozik az abortusz is. Nincs személyes kapcsolat, nincs érzelem. Csak a munka és kész.
2018. jan. 15. 22:51
 2/13 anonim ***** válasza:
36%
Lehet dönteni hogy belefér-e nekik, csinálják-e. Nem mindenki csinálja, sőt, ők vannak kevesebben. Aki meg csinálja, annak munka, elpoénkodja.
2018. jan. 16. 07:04
 3/13 anonim ***** válasza:
29%

Az egy dolog, hogy megcsinálja.

Velem teljesen másképp viselkedett a doki és a nővér is, mikor látták a papíron, hogy missed ab és nem abortusz lesz.

Mielőtt betoltak, fél füllel hallottam, ahogy egymás között beszélnek az előző, abortuszos nőről. Fogalmazzunk úgy, hogy nem tekinti embernek, és akkor finom voltam.

2018. jan. 16. 08:52
 4/13 anonim ***** válasza:
76%

Aki nőgyógyásznak megy, annak tisztában kéne lennie azzal, hogy a munkájához hozzátartozik az abortusz is. Ez van.

Nyilván mindenkinek van véleménye, amit majd a munka végeztével otthon a feleségének vagy barátainak vagy kollégáinak elmondhat, DE a beteggel szemben semmiképp. Nem az a feladata, hogy ítélkezzen ismeretlen nők felett, hanem hogy rendesen és normálisan elvégezze a feladatát.

Nekem is megvan a véleményem azok az orvosokról, kórházi dolgozókról, akik b*unkón és lekezelően bánnak valakivel, csak mert annak abortusza lesz, még sem kötöm mindenki orrára, egészen addig persze, amíg ne adj isten én kerülök olyan helyzetbe, hogy abortuszom lesz és én leszek az, akivel b*unkóznak.. Mert azt biztos nem fogom eltűrni.

2018. jan. 16. 10:51
 5/13 anonim ***** válasza:
47%
sok orvost megvisel, az enyém pl már 20 éve nem végez abortuszokat, annyira tönkretette lelkileg
2018. jan. 16. 14:47
 6/13 anonim ***** válasza:
59%
Az én nődokim se végez abortuszt.
2018. jan. 16. 15:36
 7/13 anonim ***** válasza:
47%

Az, hogy orvosnak megy egy dolog, de NEM köteles abortálni.

Az én orvosom nem végzett soha és nem is fog, mert neki ez nem fér bele az értékrendjébe.

Remek szakember, de azt mondta, ehhez nincs gyomra, és nem hibáztatom.

2018. jan. 17. 14:36
 8/13 A kérdező kommentje:
Szerintem ahhoz hogy orvos legyen, kellett már csinálnia ilyet, nem?
2018. jan. 17. 19:28
 9/13 anonim ***** válasza:
nem feltétlenül, csinálhatott missed ab-ot is, az eljárás ugyanaz
2018. jan. 17. 20:32
 10/13 anonim ***** válasza:
67%
Egyszer megkérdeztem erről egy dokit, aki végez is abortuszt. Azt mondta, van olyan kollégája, aki nem vállal,az konkrétan vallási okokból. Ő meg tárgyilagosítja magában a dolgot, úgy tekint rá, hogy egy nő segítséget kér egy problémával kapcsolatban, neki pedig kötelessége segíteni.
2018. jan. 17. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!