Egy orvos hogy áll az abortuszhoz?
Az egy dolog, hogy megcsinálja.
Velem teljesen másképp viselkedett a doki és a nővér is, mikor látták a papíron, hogy missed ab és nem abortusz lesz.
Mielőtt betoltak, fél füllel hallottam, ahogy egymás között beszélnek az előző, abortuszos nőről. Fogalmazzunk úgy, hogy nem tekinti embernek, és akkor finom voltam.
Aki nőgyógyásznak megy, annak tisztában kéne lennie azzal, hogy a munkájához hozzátartozik az abortusz is. Ez van.
Nyilván mindenkinek van véleménye, amit majd a munka végeztével otthon a feleségének vagy barátainak vagy kollégáinak elmondhat, DE a beteggel szemben semmiképp. Nem az a feladata, hogy ítélkezzen ismeretlen nők felett, hanem hogy rendesen és normálisan elvégezze a feladatát.
Nekem is megvan a véleményem azok az orvosokról, kórházi dolgozókról, akik b*unkón és lekezelően bánnak valakivel, csak mert annak abortusza lesz, még sem kötöm mindenki orrára, egészen addig persze, amíg ne adj isten én kerülök olyan helyzetbe, hogy abortuszom lesz és én leszek az, akivel b*unkóznak.. Mert azt biztos nem fogom eltűrni.
Az, hogy orvosnak megy egy dolog, de NEM köteles abortálni.
Az én orvosom nem végzett soha és nem is fog, mert neki ez nem fér bele az értékrendjébe.
Remek szakember, de azt mondta, ehhez nincs gyomra, és nem hibáztatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!