Egy orvos hogy áll az abortuszhoz?
Azt nem tudom, hogy aki elő magzatot megölet azzal hogy bánnak. Nekem missed abom volt, és törölgették a könnyeimet a terem előtt a nővèrek. Nem akartam bemenni, pedig már majdnem belehaltam a fertőzésbe. Inkább kint elaltattak mert nem akartam bemenni a saját labamon. Nagyon kedvesek voltak, mikor felébredtem rögtön sírtam.... Akkor is hivtak oda nekem pszihologust. Még pár napot bent voltam.
Szerintem az orvos is másképp áll hozzá, mint egy elő terhesség szándékos kiabortàlàsàhoz.
Teljesen mindegy h missed ab vagy abortusz, különbséget akkor sem tehetnek! Olyan különbséget, hogy az egyikkel normálisak, a másikkal meg bunkók. Nem az a feladatuk, h véleményt nyilvánítsanak a betegek fele.
Az abortusz pedig nem gyilkossag, tehát nyilván senki nem tudhatja, hogy hogyan bánnak azzal aki megöl/et mást.
Nem utolsósorban pedig mindenkinek a magánügye h miért egy abortuszra, kötve hiszem h az orvos részletesen tudná, hogy XY miért ment abortuszra, simán lehet h önhibáján kívül fogant és alapból nem akar gyereket, nincs megfelelő anyagi körülmény, apuka lelépett és nem szeretne egyedülálló anyám lenni stb. Senki nem jokedvéből megy abortuszra..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!