Van aki nem tartotta be abortusz után azt hogy 6 hétig nem lehet nemi életet élni?

Figyelt kérdés
Mennyire rövidítettétek le a 6 hetet? Lett valami baj?
2018. márc. 16. 11:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%
7-es: A szoveg értelmezéseddel vannak bajok. Sehol nem írtam, hogy a 6 hét elott éltem volna nemi életet. Csak azt, hogy éppen úgy jöttem ki a dolgok, hogy a zárón szereplő 3 hét helyett az ab utáni első ciklus után sikerült eljutni kontrollra, meg hogy csak annyit mondtak ne fürödjek kádban. Hamar most en is olyan helyen dolgozom, ahol az embereket tájékoztatni kell es elvárható lenne, hogy egy ilyen beavatkozás elott vagy után elmondjak, hogy mikor mit csinalhat. Érdekes módon az ab után volt meg 2 mutetem (tudó es szajsebeszeti) es ott képesek voltak tájékoztatni, hogy mikor mit kell csinálnom.
2018. márc. 16. 14:41
 12/21 anonim ***** válasza:
29%
1 hetet vártunk vele, kb a 2. heten ujbol terhes lett, most 9hetes (naptar modszerrel vedekezunk)
2018. márc. 16. 22:53
 13/21 anonim ***** válasza:
37%
Utolso! Oszinte es mely gratulaciom nektek. A primitivitas mintapeldanyai lehettek
2018. márc. 17. 07:29
 14/21 anonim ***** válasza:
38%
Aha 12es, nem védekeztek aztán meg rohantok kapartatni. Remélem a következő időpontotok is megvan már. Sőt, szerintem egyszerűbb ha már ott vagytok egy évre előre megkérni az időpontokat 2-3 havontaára. lehet a harmadik után már kedvezményt is kaptok, hármat fizet négyet kaparunk akcióban.
2018. márc. 17. 11:52
 15/21 anonim ***** válasza:
91%

Nekem missed ab-om volt amit mutetileg fejeztek be. Az orvosom azt mondta hogy 4 hetig keruljem a szexualis eletet es 2-3 hetig ne sportoljak, 2 hetig kerulni a furdozest.

Kulfoldon elek es itt enyhe tulzasnak minosul a 6 hetes onmegtartoztatas ha semmi komplikaciod nem volt.

2018. márc. 17. 14:33
 16/21 anonim ***** válasza:
22%

Én nemhogy 6 hetet, de több, mint fél évet is vártam, a lélek nem vitt rá, hogy szexuális életet tudják élni. Nem is értem...

Szerintem ha már a lelked nem szenvedni meg a folyamatot, akkor legalább a saját egészséged érdekében várhatnál az egésszel.

6 hét nem a világ vége és nem véletlen mondják, hogy NE szexelj.

2018. márc. 18. 16:23
 17/21 anonim ***** válasza:
66%

Ez a "6 hét" jóformán már csak Magyarországon dívik... azért elgondolkodhatnának rajta többen, hogy hogyan lehet, hogy az elmúlt 30 évben totálisan megváltozott az AB technikája, de a MAGYAR orvosok zöme ugyanazt a 6 hetet ajánlgatja... mi több, szülés után is ugyanazt a 6 hetet ajánlgatják, holott össze sem hasonlítható a koraterhesség abortálásának 1 cm-es méhszáj-tágulata egy újszülött fejméretével...

De szerencsére azért oszlik a sötét középkor a hazai orvoslásban is, már a Videoklinikán is 4 hét szerepel... a Kamaszpanaszon meg 2 hét:

[link]

Az meg végképp értelmezhetetlen és visszataszító, ha valaki ezt a kérdést is úgymond "erkölcsi" oldalról kezeli.

2018. márc. 18. 16:50
 18/21 anonim ***** válasza:
70%

Itt mindenki ilyen hülye vagy valami abortuszellenes csoport fizeti őket?

Én külföldön, nyugatabbra voltam és elárulom, ott 3 nap (!) az ajánlás. Ebben is el vagyunk maradva. A műtétből sem csinálnak akkora ügyet. Amint magadhoz térsz, mehetsz ébredezni és rágcsálni valamit. Itt el van túlozva az egész. Azért él a köztudatban rémműtétként, mert az emberek 95% -a nem tud megfizetni egy nyugati klinikát és kevesen mesélnek. 4 hét után SEMMI bajod nem lesz, ha meg igen, valamit szokás szerint elcsesztek ezek a Mo. - n ragadt hozzáértő gyöngyszemek. :)

2018. márc. 19. 21:26
 19/21 anonim ***** válasza:
52%
Missed ab.om volt. Termeszetesen betartottam a hat hetet.
2018. márc. 20. 22:13
 20/21 anonim ***** válasza:
25%
#19, na ott kivételesen még érthető is, mert ott tényleg a gyerek a szex célja... a megtermékenyült petesejt kihordására (!) meg tényleg minimum 6 hét után lesz alkalmas a méh a beavatkozás után.
2018. márc. 20. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!