Van aki nem tartotta be abortusz után azt hogy 6 hétig nem lehet nemi életet élni?
Nekem missed ab-om volt amit mutetileg fejeztek be. Az orvosom azt mondta hogy 4 hetig keruljem a szexualis eletet es 2-3 hetig ne sportoljak, 2 hetig kerulni a furdozest.
Kulfoldon elek es itt enyhe tulzasnak minosul a 6 hetes onmegtartoztatas ha semmi komplikaciod nem volt.
Én nemhogy 6 hetet, de több, mint fél évet is vártam, a lélek nem vitt rá, hogy szexuális életet tudják élni. Nem is értem...
Szerintem ha már a lelked nem szenvedni meg a folyamatot, akkor legalább a saját egészséged érdekében várhatnál az egésszel.
6 hét nem a világ vége és nem véletlen mondják, hogy NE szexelj.
Ez a "6 hét" jóformán már csak Magyarországon dívik... azért elgondolkodhatnának rajta többen, hogy hogyan lehet, hogy az elmúlt 30 évben totálisan megváltozott az AB technikája, de a MAGYAR orvosok zöme ugyanazt a 6 hetet ajánlgatja... mi több, szülés után is ugyanazt a 6 hetet ajánlgatják, holott össze sem hasonlítható a koraterhesség abortálásának 1 cm-es méhszáj-tágulata egy újszülött fejméretével...
De szerencsére azért oszlik a sötét középkor a hazai orvoslásban is, már a Videoklinikán is 4 hét szerepel... a Kamaszpanaszon meg 2 hét:
Az meg végképp értelmezhetetlen és visszataszító, ha valaki ezt a kérdést is úgymond "erkölcsi" oldalról kezeli.
Itt mindenki ilyen hülye vagy valami abortuszellenes csoport fizeti őket?
Én külföldön, nyugatabbra voltam és elárulom, ott 3 nap (!) az ajánlás. Ebben is el vagyunk maradva. A műtétből sem csinálnak akkora ügyet. Amint magadhoz térsz, mehetsz ébredezni és rágcsálni valamit. Itt el van túlozva az egész. Azért él a köztudatban rémműtétként, mert az emberek 95% -a nem tud megfizetni egy nyugati klinikát és kevesen mesélnek. 4 hét után SEMMI bajod nem lesz, ha meg igen, valamit szokás szerint elcsesztek ezek a Mo. - n ragadt hozzáértő gyöngyszemek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!