8-as vagyok.
Szerintem az sem mindegy, hány évesen megy a nő abortuszra, esetleg családanya-e már. Én fiatalon vetettem el, nem viselt meg, ez volt a helyes döntés. Most viszont kétgyermekes anyaként nem tudnám elvetetni a gyerekeim testvérét. Tudom, furcsa, mert az a legelső magzat is valahol a gyerekeim testvére lett volna. Mégis azt teljesen külön tudom kezelni. Ha az a magzat megszületett volna, most nem a férjem lenne a férjem és nem ezek a gyerekeim lennének a gyerekeim. Hülyeség az egész gondolatmenet, tudom, mégis ezeket a csodákat nem adnám semmi pénzért. Az én időszámításom a férjemmel és a gyerekeimmel kezdődik. Ami előtte volt, az nem számít. Viszont ha most ebben az "időszámításban" becsúszna egy baba, őt nem vetetném el, mindenáron felnevelnénk.
A válasz mindenki lelkében ott van,mindössze 6 hangból, két szóból áll. Az emberek azonban intelligens lények és mindent meg tudnak magyarázni/indokolni és annak fordítottját is.Ahogyan ez az itt adott válaszokból is kitűnik.
Tehát a döntés, mivel szabad akarattal rendelkezel, egyedül a tied...!
Könnyen, hisz tudom hogy jól döntöttem és az volt az egyetlen járható út. Nen misztifikaltam túl azzal, hogy most hány éves lenne, mi lenne, hogy lenne, meg semmiféle “belső hangok” nem voltak. Nem vágytam gyerekre kicsit sem, ahogy most sem, ennek megfelelően cselekedtem. Ha akkor másképp döntök, nem tartanék ott, ahol most.
Ez nem intelligencia függvénye, hogy meg tudom-e magyarázni. A jó döntésen nincs mit magyarázni és indokolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!