Mit csináljak ha nincs pénzem abortuszra? 17L
"Elmondtam a szüleimnek már 2 hete, de azt mondták felejtsem el hogy ők segítenek nekem és hogy hatalmasat csalódtak bennem,azóta nem is állnak szóba velem." - Kérdező, ha itt valakinek oka van hatalmasat csalódni a szüleiben, az te vagy.
Egyébként ha nem vagy 18, akkor a terhesség 18. hete a határidő, szerintem ebben a helyzetben minden jóérzésű rokon és ismerős segíteni fog neked és a párodnak összeszedni a pénzt.
Nem hiszem, hogy a Kérdezőt kellene piszkálni, pont elég tehertétel számára, hogy ilyen szülőkkel áldotta meg a sors...
Komolyan, ha nyernék egy nagy összeget, csinálnék egy alapítványt, ami nappali tagozatos középiskolásoknak fizetné az esemény utánit meg az AB-csekkeket, hogy ne legyenek ennyire kiszolgáltatottak a "csak jót akarókkal" szemben.
" Itt is millió olyan válasz van mit gondoltok az abortuszrol témában, aki azt írja, kitagadna a gyerekét." - na őket kell HANGOSAN KIRÖHÖGNI, n.b. kitagadni valakit csak és kizárólag örökségből lehet, törvényben szabályozott feltételekkel. (amiben természetesen nincs ott az AB... de kétlem, hogy a Kérdező és kortársai szülei rövid távon örökhagyni (= elhalálozni) készülnének...)
Ebben a történetben meg szerintem kizárólag a szülők járatják le magukat alaposan, abban a világon semmi sincs, hogy a Kérdező meg akarja szakíttatni a terhességét... ez itt nem a lengyel meg az ír társadalom...
18 éves korodig/középiskola befejezéséig a szüleid kötelesek eltartani, nem rakhatnak az utcára. Amúgy szégyelljék magukat, de mélységesen, amiért nem állnak melléd ilyen nehéz helyzetben... ráaádsul elég "egyszerűek" is, ha nem mérik fel, hogy vagy fizetik a műtétet, vagy nevelhetik ők a babát, vagy lesz a világban egy unokájuk egy idegen családnál...
Ha nem lenne meg a pénz az abortuszra (márpedig a kapott tippek alapján valószínűleg meglesz majd), akkor meg legfeljebb örökbeadod a kicsit, nagyon sokan várnak kisbabára (hosszú éveket), szóval nem tengődne intézetben vagy nevelőszülőknél, nyílt örökbefogadás esetén még arról is meggyőződhetsz, hogy neked mennyire szimpatikus az a pár, akihez kerülne. A Bölcső, a Gólyahír, vagy a Fészek alapítvány addig is mindenben segít(ene) neked, bizalommal fordulhatsz hozzájuk. (Tudom, le leszek pontozva, mert az örökbeadás ezen a fórumon kábé szitokszónak számít, pedig szerintem ez a legfelelősebb és legönzetlenebb döntés.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!