Milyen abortusz lehetett?

Figyelt kérdés

Sajnos egy szörnyű titkot kellett megtudnom, és szeretném megtudni hogy ez milyen abortusz lehetett. Tehát, 1990et írunk kB, állítólag anyukám elment orvoshoz, aki adott neki gyógyszert amitől elvetélt. Ez így mennyire lehetséges?

Rá 3 hónapra fogantam én... :( De legalább megtudtam végre, hogy miért nem szeret senki.

2018. febr. 5. 22:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
37%
Miért van elcseszve az életed? Hány éves vagy? Mindig van kiút, mégha nem is gondolná az ember. Mi most a helyzet veled?
2018. febr. 11. 08:51
 12/15 A kérdező kommentje:
Attól még ateista vagyok, hihetek a másik életben. Vagy ez szted miért nem lehetséges?
2018. febr. 11. 14:35
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
En mondtam hogy van 1 szereto Isten. De a másik életet ki irányítja es azt h mi lesz tovabb?
2018. febr. 12. 18:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Utolsó, egy ateistának nem kötelező egyben materialistának is lennie, simán hihet pl. a lélekvándorlásban is. Egyébként el sem hiszed, milyen megnyugtató az, ha tudod, hogy nem irányít senki a saját döntéseiden kivül...
2018. febr. 12. 20:46
 15/15 anonim ***** válasza:
A kereszténység is megnyugtató, ha hiszed, hogy a rossz is a javadra van, és van, aki akkor is szeret és vár, ha más nem, és akkor is, ha rosszul döntesz.
2018. febr. 13. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!