Milyen abortusz lehetett?

Figyelt kérdés

Sajnos egy szörnyű titkot kellett megtudnom, és szeretném megtudni hogy ez milyen abortusz lehetett. Tehát, 1990et írunk kB, állítólag anyukám elment orvoshoz, aki adott neki gyógyszert amitől elvetélt. Ez így mennyire lehetséges?

Rá 3 hónapra fogantam én... :( De legalább megtudtam végre, hogy miért nem szeret senki.

2018. febr. 5. 22:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%

abortusz-tabletta, bár illegális Magyarországon, de néha jó pénzért meg lehet szerezni, nem volt ez másképp 28 évvel ezelőtt sem.

Csoda, hogy téged megtarottak, ha 3 hónap múlva fogantál.

2018. febr. 5. 22:27
 2/15 A kérdező kommentje:

Köszi. De azt kórházi körülmények közt szoktak alkalmazni nem?

Igen, érdekes... Gondolom nem volt pénzük rá, vagy nem vállalta egy doki sem, hiszen valljuk be 3 havonta azért nem kis dolog abortuszra mászkálni :/

2018. febr. 5. 22:29
 3/15 anonim ***** válasza:
56%
Biztos, hogy anyukád azzal a céllal ment orvoshoz, hogy abortuszt akar?
2018. febr. 6. 07:35
 4/15 anonim ***** válasza:
26%

Hany eves vagy?

Ez abszolut helytelen h igy gondolkodsz magadrol!!

Igenis ha senki sem akart 1 biztos! Vki nagyon akart teged azert szulettel meg :) es ez a vki maga Isten -Jezus. Persze ha erdekel ez a része a dolognak. Ha erdekel leirtam . Az eleted 1 kezdet, orul h van es megtehetsz egy csomo mindent..

2018. febr. 6. 10:58
 5/15 anonim ***** válasza:
74%
Nem igazán tudom pontosan mi lehet . Mi külföldön élünk és van itt egy ismerős csajszi akinek akkor adták ezt a tablettát mikor kiderült ,hogy 8 hetesen nem volt semmi szívhang . Ha jól emlékszem ezt csak a terhesség legelején adják de még ígyis lehet művi ab a vége .
2018. febr. 6. 11:35
 6/15 anonim ***** válasza:
80%
Ennyi infó alapján, igen, el lehet képzelni, hogy tényleg abortusza volt, mert mondjuk más lett volna az apa vagy épp összevesztek, csődben voltak vagy csak ezt gondolta használni fogamzásgátló helyett és ez már kitudja hányadik volt... De ugyanúgy azt is, hogy elhalt egy magzata és azért kapta a gyógyszert, hogy kitisztuljon, vagy kapott gyógyszert, de az nem segített, vagy pont elvetélt miután kapott egy gyógyszert valami teljesen másra... stb. vagyis verziókat arra, hogy egy sikertelen terhesség után jöttél te, akit már duplán várt. Ha nem vagy biztos, ne ítéld el anyukádat még, inkább járj utána. Ha biztos vagy - bár nehéz súly - , reálisan, próbálva kívülről nézni, gondolom, szerinted sem ettől függ egy ember értéke.
2018. febr. 6. 12:04
 7/15 A kérdező kommentje:
Nyilván nem ennyi infóm van :) Az abortusz tuti, és az is hogy ateista vagyok. Köszi a válaszokat
2018. febr. 6. 13:38
 8/15 anonim válasza:
27%
Ha ez miatt nem szeret senki, az már régen gáz. Örülj inkább annak, hogy nem autista lettél. Ezt veheted égi jelnek is, nem feleslegesen jöttél a világra.
2018. febr. 8. 21:41
 9/15 A kérdező kommentje:
Egész gyermekkoromban ereztették velem hogy nem vagyok várt gyerek. Én voltam otthon a csicska, velem csináltattak mindent. Szabadidőm nem lehetett, nem engedtek sehova. Nem szeretném taglalni hogy most hogy élek, hova és hogyan menekültem. Elvan cseszve az egész életem! Már nincs kiút. Remélem a következő életem ennél jobb lesz.
2018. febr. 8. 22:10
 10/15 anonim válasza:
22%
#gangbang "A következő életem ennél jobb lesz". Előttem meg "ateista vagyok". Végülis, te tudod. :DDD
2018. febr. 9. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!