Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Van itt olyan, aki önszántából...

Van itt olyan, aki önszántából ment abortuszra, és nagyon megbánta?

Figyelt kérdés
Olyat még alig hallottam, aki ne bánta volna meg, bár nyilván senki nem azért megy, hogy majd ezt később megbánja. Akkor miért van ez a nagyon erős megbánás/máshogy döntenék érzés utána mégis?
2018. febr. 5. 12:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
47%
"Mi az életünket adtuk volna a párommal hogy születhessen gyermekünk!!! Nem lett." - és gondolod, ezért már megszabhatod, hogy MÁSOK mit tegyenek és mit ne?
2018. febr. 6. 10:18
 12/21 anonim ***** válasza:
33%

Tudod 11-es nem kell ahhoz fűvel-fával szexelni, hogy terhes legyen valaki.

Nem mellesleg miért is érzed magad feljogosítva arra, hogy megmond más mit tegyen és mit ne?! Az hogy nektek nem jött össze a gyerek, nyilván sajnálatos, DE nem a mi hibánk, se X-é, se Y-é. Tehát majd mindenki eldönti egymaga, hogy mit és hogyan csinál és hogyan is eli a saját eletet. Szerintem ehhez nem kell másnak beleszólása, anélkül is menni fog..!

2018. febr. 6. 12:51
 13/21 anonim ***** válasza:
86%

Egy ismerősöm csak azért bánta meg, mert azóta nem esik teherbe, pedig próbálkoznak a férjével.

De az a babája meg párkapcsolati erőszakból fogant, szóval úgy mégsem akarta megtartani.

2018. febr. 7. 13:14
 14/21 anonim ***** válasza:
80%

Nekem volt.

Vegyesek az érzések, pedig majdnem egy éve már ennek...

A mai napig eszembe szokott jutni minden, hogy most lenne egy gyerekem, hogy mi lett volna másképp, ha megtartom. De nem tudom visszacsinálni. Viszont nem bántam meg, mert mindenhogy egyedül maradtam volna a gyerekkel (utólag lettem ebben biztos), megvoltak az okok ami miatt ezt a döntést kellett meghoznom.

És ez az érzés utána azért van, mert minden egészséges gondolkodású nőben, aki bizonyos okok miatt elveteti a kisbabáját, marad egy hiányérzet, amit nem lehet mivel megmagyarázni.

2018. febr. 7. 19:47
 15/21 anonim ***** válasza:
35%
Bűncselekmény miatt vagy betegség végett történik nyilván ad okot abortuszra. Egyébként pedig komoly dolognak tartom, mégiscsak egy megfogant érző/védekező lélekről, életről van szó.
2018. febr. 7. 22:14
 16/21 anonim ***** válasza:
30%
Amilyen komoly dolognak tartják az abortuszellenesek, ugyanolyan komoly dolog egy nőnek. Ne higgye azt senki, hogy nevetve mennek a nők abortuszra... Biztos van olyan, aki ilyen lelkiszegény, de az kevés százalék.
2018. febr. 7. 22:38
 17/21 anonim ***** válasza:
13%
Én megtartottam, első volt, nagyon fiatal voltam. Igaz hogy rengeteg mindennel jár egy gyerek (felelősség, gondozás, anyagiak, “szabadság vesztés”stb) de akárhányszor ra nézek el önt a szeretet, és hálát adok az Úrnak hogy itt van velem. Én nagyon megbántam volna ha elvetetem. Tudom, igy más hogy már itt van velem, de akárhányszor abortuszra gondolunk, gondoljunk egy végtelen kisbabára akit megölünk 😏 bár ha “muszaj” akkor ...
2018. febr. 8. 00:26
 18/21 anonim ***** válasza:
80%

Én voltam és NEM bántam meg.

Egy dolog az, hogy FÁJ.

Más dolog az, hogy ott és akkor ez volt a HELYES döntés.

Nekem is írt privit valami nagy abortuszellenes, pedig én csak infot adtam egy kérdés alatt. Hát nem hatott meg. Ma sem döntenék másképp.

Senkit sem győzködnék hogy tartsa meg, mert a szívem szakad meg, amikor szenvedő gyereket látok. A nem szerető családba született gyerekek között pedig rengeteg olyan van...

2018. febr. 11. 22:21
 19/21 anonim válasza:
67%

Nekem pár éve volt és azt nem bántam meg.

Most is sajnos az lesz, de minden nap meghalok ez miatt, sajnos nincs más választásom. Biztosra veszem életem végéig gyötörni fog a büntudat, mert tervezett és vágyott, szerelem babámról mondok le.

2018. febr. 12. 08:00
 20/21 anonim ***** válasza:
34%

Nem vagyok abortuszellenes.

De utolsó, akkor miért mész abortuszra? Mert ezt már én sem tudom felfogni, nem értem egyszerűen...

2018. febr. 12. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!