Valaki járt márt Bécsben a Venusmed klinikán terhességmegszakításon? Mik a tapasztalatok? Hogy zajlik, mi a menete?

Kérdező
Na persze intézetbe fog kerülni a gyereked.
Nem gondolod ezt komolyan?!
Ne tartsd meg ha ennyire ellenkezel de azért érdekes,hogy nem vagy tisztába az örökbeadással.
Tudom nem opció az örökbeadás de miért gondolják félre a dolgokat az örökbeadással?
Bocs kérdező.
Gondolod, ha világra segíteném, akkor oda tudnám adni másnak? Nyilván akkor már nem engedném el.
De szerintem nem azt kellene elítélni, aki egyszer hibázik...
én ismerek olyan 4 gyerekes anyát, aki 23 abortuszon esett át, mert nem kell érte fizetnie, olcsóbb, mint védekezni. Na, ez a durva...

Kedves Kérdező!
Tudom, hogy végül úgy döntesz, ahogy akarsz, csak képzeld, pont ma futottam bele ebbe a Macintosh, iPhone stb feltalálójáról, Steve Jobs-ról, nekem, mint abortuszon átesett nőnek (írtam Neked itt korábban :-) ), olyan megható volt:

Köszönöm kérdező,hogy reagáltál amit írtam.
Nem ítélem el.
Nem nem foglak semelyik irányba irányítani.Nem erre irányult a kérdésem.Csak az volt az érzésem,hogy az örökbeadással téves gondolatod volt.
Na mindegy.
De megkaptam a választ.
Itt csak fekete-fehér válaszok jók.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!