Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Valaki járt márt Bécsben a...

Valaki járt márt Bécsben a Venusmed klinikán terhességmegszakításon? Mik a tapasztalatok? Hogy zajlik, mi a menete?

Figyelt kérdés
2018. jan. 28. 12:29
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
2%

Kérdező

Na persze intézetbe fog kerülni a gyereked.

Nem gondolod ezt komolyan?!

Ne tartsd meg ha ennyire ellenkezel de azért érdekes,hogy nem vagy tisztába az örökbeadással.

Tudom nem opció az örökbeadás de miért gondolják félre a dolgokat az örökbeadással?

Bocs kérdező.

2018. febr. 1. 09:02
 32/39 A kérdező kommentje:

Gondolod, ha világra segíteném, akkor oda tudnám adni másnak? Nyilván akkor már nem engedném el.

De szerintem nem azt kellene elítélni, aki egyszer hibázik...

én ismerek olyan 4 gyerekes anyát, aki 23 abortuszon esett át, mert nem kell érte fizetnie, olcsóbb, mint védekezni. Na, ez a durva...

2018. febr. 1. 09:18
 33/39 A kérdező kommentje:
#35 Ami minket közösen érint, azt mind megbeszéljük és ez pedig mindenhol így lenne fair: főleg a gyerek témában pl.
2018. febr. 1. 09:20
 34/39 anonim ***** válasza:
7%

Kedves Kérdező!

Tudom, hogy végül úgy döntesz, ahogy akarsz, csak képzeld, pont ma futottam bele ebbe a Macintosh, iPhone stb feltalálójáról, Steve Jobs-ról, nekem, mint abortuszon átesett nőnek (írtam Neked itt korábban :-) ), olyan megható volt:

[link]

2018. febr. 1. 10:10
 35/39 anonim ***** válasza:
0%

Köszönöm kérdező,hogy reagáltál amit írtam.

Nem ítélem el.

Nem nem foglak semelyik irányba irányítani.Nem erre irányult a kérdésem.Csak az volt az érzésem,hogy az örökbeadással téves gondolatod volt.

Na mindegy.

De megkaptam a választ.

Itt csak fekete-fehér válaszok jók.

2018. febr. 1. 10:25
 36/39 anonim ***** válasza:
40%
Kérdező (#33) igen, a mostani párommal ez már nálunk így működik szerencsére.
2018. febr. 1. 18:36
 37/39 anonim ***** válasza:
90%
Szia. De mit is vársz, amikor egy ilyen oldalra teszel ki egy ilyen kérdést. Hiszen ide 80% azért jár, hogy név és arc nélkül köpködhessen másra. Itt éljék ki azt, amit a való életben nem mernek megtenni, mert ott valószínűleg következménye lenne. Én meg értek mindenkit, aki ég a vágytól, hogy gyereke legyen és azt is, aki nem. Nem ítélek el senkit, mert 2 évente szüli őket. Tegye, ha ez neki boldogság. Egy biztos, kint valószínűleg nem fognak rád köpködni, nem akarnak sem rá sem le beszélni a döntésről. Kedvesek, és megbízhatóak. Ők erre (is) specializálódtak nem hiába elérhetők az oldalak magyarul. Minden euro centet megér az, hogy teszik dolgukat, hogy közben nem ítélnél el és ember száma vesznek. Mert az vagy. Ember, aki hozott egy döntés, amihez joga van. Én jelenleg állok választás előtt, hogy melyik klinika is legyen. Gynmed vagy Woman & Health, bár a vélemények, amiket németül olvastam is megoszlanak. Nálunk baleset történt elszakadt a gumi, de felírattam a 72 órás tablettát és be is vettem 24 órán belül és ennek ellenére mégis. Megvan a mindjárt megjön érzésem és a megbetegedés napján volt is egy kis barnás valami, de teszt pozitív nagyon halvány, de pozitív. Nem voltam még dokinál, majd hétfőn megyek, de gondolom ez van és kész. Nem szép dolog, egy pillanatra el is gondolkodtam, de NEM. Határozottan NEM. Férjnél vagyok, rendben van az életem, de úgy gondolom, nem vagyok erre felkészülve és nem lennék jó anya. Még nem. Így marad Bécs, mert, amit itthon művelnek az teljes mértékben a megalázásról szól. Nekem valamivel könnyebb,mert a nyelvet tökéletesen beszélem, így nem is jöhetett más szóba csak külföld. Minden jót kívánok és zökkenő mentes felépülést.
2018. febr. 1. 22:05
 38/39 anonim ***** válasza:
89%
Én a Gynmedhez megyek. Remélem, jók. :( Félek azért. Nekem is vannak már gyerkőceim. Csak a saját megérzéseidre hallgass. Az, hogy más nem tenné meg vagy megbánta, nem jelenti azt, hogy te is úgy lennél. A legtöbben utólag is jó döntésnek tartják. Én biztosan nem veszek a nyakamba olyan terhet, amit most nem tudok cipelni. Ráadásul nem anyagi okból, így nem megoldható. A felelősség erről is szól. Bármennyire fáj is. Nem kell ilyen oldalakra írni. Elég ha a pároddal eldöntitek és feldolgozzátok.
2018. febr. 1. 22:56
 39/39 anonim ***** válasza:
16%
Látom, itt többek szerint nem közösen kell dönteni a gyerekvállalásról...
2018. febr. 1. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!