Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Valaki járt márt Bécsben a...

Valaki járt márt Bécsben a Venusmed klinikán terhességmegszakításon? Mik a tapasztalatok? Hogy zajlik, mi a menete?

Figyelt kérdés
2018. jan. 28. 12:29
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
És ez a legnagyobb hülyeség, amit valaha hallottam... itthon is legális az abortusz, Bécsben is az. :)
2018. jan. 30. 11:52
 22/39 anonim ***** válasza:
4%
Itthon csak ha elmész a védőnőhöz. Tehát mivel magyar állampolgár vagy, el kell, hogy menjél.
2018. jan. 30. 12:02
 23/39 anonim ***** válasza:
28%
Kedves Kérdező! Végigolvasgattam itt, amiket írtál. Én is hasonlóképpen próbáltam gondolkodni az abortuszom,sőt, az abortuszaim előtt, mert 2 volt sűrű egymásutánban. Lehűtöttem a kezdeti lelkesedésemet (ha jól emlékszem, Te is írtad, hogy először még meg akartad tartani, és aztán döntöttél máshogy), és hallgattam a "józan eszemre" és a félelmeimre. Aztán teltek az évek, és elkezdett bennem átértékelődni a dolog. Apránként egyre jobban vágytam gyerekre és egyre jobban bántam, hogy életem első és legboldogabban induló babavárásának abortusz, majd még egy abortusz lett a vége. A félelmeimet, az akkori észérveimet a mostani agyammal is meg tudom érteni. Csak most, hogy anyuka vagyok, már tudom, hogy ezek a parák és "józan" megfontolások porszemnyire törpülnek ahhoz a mérhetetlen szeretethez képest, amit egy anya és a gyereke egymás iránt érez. Leírhatatlan csoda ránézni a gyerekedre, ahogy alszik,vagy ahogy örül neked. Nincs finomabb dolog, mint mikor a kezecskéivel átölel. Nagyon bánt, hogy az első kettőt nem a gyerekemnek gondoltam, hanem csak magzatnak, aki nem fog megszületni. Olyan elmindhatatlanul boldog lennék, ha valaha visszahozhatnám őket az életbe, vagy akár csak egyszer átölelhetném őket.
2018. jan. 30. 13:19
 24/39 A kérdező kommentje:

Ezekben biztos vagyok. Ha megtartatanám és megszületne, nagyon örülnék. Ezer örömmel gondját viselném, mindent megtennék érte, hogy ez a kis lélek szeretetben éljen. :)

De még nem jött el az ideje, hogy itt legyen közöttünk. :(

A párom sem szeretné. Nálam 50-50 %. És ha a párom hozzátesz még 50 százalékot a nemhez, akkor nem tartjuk meg. A döntés már megszületett és nem érzem jól magam tőle, de most ez tűnik jó megoldásnak. :(

2018. jan. 30. 13:34
 25/39 anonim ***** válasza:
27%
"A párom sem szeretné. Nálam 50-50 %. És ha a párom hozzátesz még 50 százalékot a nemhez, akkor nem tartjuk meg. " - bárcsak az exem is ilyen normálisan gondolkodott volna, Kérdező.
2018. jan. 31. 10:47
 26/39 A kérdező kommentje:
Egyedül maradtál a gyerekekkel? :(
2018. jan. 31. 13:56
 27/39 anonim ***** válasza:
0%
31es neked az a normális ha az első nehézségnél rohan valaki abortuszra?
2018. jan. 31. 15:44
 28/39 A kérdező kommentje:
33. Semmi közöd hozzà.
2018. jan. 31. 16:19
 29/39 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező (#32) én épp egy irigykedő férfi vagyok, amikor azt látom, hogy más nőknek számít a párjuk véleménye. Az exem nem is értette, hogy miért nem tudom benne a továbbiakban a nőt, a társat látni...
2018. jan. 31. 20:59
 30/39 anonim ***** válasza:
0%
kérdező: nem kérdeztelek:-D (33as voltam)
2018. jan. 31. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!