Valaki járt márt Bécsben a Venusmed klinikán
terhességmegszakításon? Mik a tapasztalatok? Hogy zajlik,
mi a menete?
#16, nem hiszem, hogy a kérdező bedölne ilyen ostoba blődliknek... egy abortusz lehet legális, lehet illegális, de emberölés legfeljebb a magzatfanatikusok vágyálmaiban lesz belőle.
2018. jan. 29. 23:48
12/39 A kérdező kommentje:
A lent említett magzatfanatika: nem értem, hogy miért van emberekben, de nem is ítélem el, pedig nem értek vele egyet. Ha valaki nem szeretne az életébe egy gyereket, akkor nem szeretne, ennek biztosan nagyon sok érthető oka van. Én bárkinek javasolnám, hogy csináltassa meg a műtétet, ha nem adottak a körülményei egy gyermek születéséhez, felneveléséhez.
13/39 A kérdező kommentje:
Aki gyilkosnak nevez: ez a te véleményed. Ha azt akarod, hogy rosszul érezzem magam miattad, sajnos ez nem jött be, mert nem érdekel a véleményed kedves idegen, mert nem ismersz és én sem téged.
14/39 A kérdező kommentje:
Szüljem meg, tegyem inkubátorba: azért nem fogom megszülni, hogy bekerüljön valami intézetbe. És aztán egész életében azon kell gondolkozzon, hogy hol van az anyukája, apukája.
15/39 A kérdező kommentje:
Nem tartozik senkire, de: védekeztük, nem vettük egyáltalán félvárról. Ha gyermeket szerettünk volna, akkor nem védekezünk. Nem szeretnénk gyermeket.
16/39 A kérdező kommentje:
Bármilyen hihetetlennek is hangzik, még a “gyilkosokat”is nagyon megviseli, hogy ez kell legyen a következő lépés. Eléggé padlóra küld, de továbbra is ezt látom a legjobb döntésnek.
Ha gyermekem lesz, mindent el fogok követni annak érdekében, hogy mindenből a legtöbbet kapja. Most erre nem lenne lehetőségem.
17/39 A kérdező kommentje:
Végezetül: volt egy lány, aki írt nekem itt egy üzenetet. Felajánlott egy rakás babacuccot, ha az lenne a problémám, hogy anyagilag megterhelő lenne a kisbaba. Felajánlotta, hogy segít kiszámolni minden járandóságot a baba után. Leírta, iszonyú kedvesen, hogy nem csak ez a választás létezik! SEGÍTETT!!! ÍGY AKART LEBESZÉLNI AZ ABORTUSZTÓL!!!!
Mire mész kedves magyar ember azzal, hogy elővéve a legnagyobb rosszindulatodat elkezded ócsárolni a másikat, meg próbálnál beleszólni az életébe úgy, hogy nem is ismered?! Semmire. :) Mert te vagy a legalja ember, akit a többi észre sem vesz. :)
Erkölcsid legfeljebb három évig nem lesz, ha letöltendőt kapsz, de NE EZÉRT ne tedd meg. A saját lelkiismereted miatt. Az az igazság, hogy hiába próbálod saját magaddal elhitetni, hogy arról szól a döntés, hogy anya akrsz-e most lenni, mert már az vagy. Nem leszel, most is az vagy. Amit eldönthetsz, hogy egy élő, vagy egy halott gyerek anyja akarsz lenni. Amit később szeretnél, hogy "Mindent meg szeretnél adni neki.", akkor sem a jövőbeli gyerekednek leszel csak az anyja. Akkor is lesz egy halott gyereked. Ez pedig a jövőbeli gyerekeddel való viszonyra is rá fogja nyomni a bélyegét.
2018. jan. 30. 11:22
A lényeg, hogy arra a hangra hallgass, ami szíved legmélyén van. Ne arra, ami hangosabb, és ami az egyszerűbb utat kínálja. Ha a lelked legmélyére nézel, pontosan tudodm, hogy akik itt Neked "fanatikus magzatvédők" írogatnak, igazuk van, és jó lenne elgondolkodnod rajta...
2018. jan. 30. 11:37
20/39 A kérdező kommentje:
Halott gyerek, halott gyereknek az anyja? Ne legyél már nevetséges. :))) Nem vagyok és még egy darabig nem is leszek anya.
És nem lesz halott gyermekem, hanem lesz egy meg nem született magzatom. És ez így marad. Bármennyire is fáj ez neked kedves kommentelő.
Kapcsolódó kérdések: