Jelenleg mennyibe kerül az abortusz?
Ja mert a pasi nem állította kényszerhelyzetbe?Oké.
Meg így kelett viselkedni??
Kidobja a munkahelyről meg az otthonából?
Ne haragudj de ez nem tartom se etikusnak se egyenrangú döntésnek.
Egyenrangú döntés nem feltétlenül a babára értettem hanem az egész helyzetre.
Nem hiszem hogy jó lett ez egyáltalán lereagálva a pasi szemszögéből.
Maga az egész kapcsolat a viszonyok nem egyenrangú.
Így nehéz jó kapcsolatot és egyben tartóssá tenni.
"Ne haragudj de ez nem tartom se etikusnak se egyenrangú döntésnek." - én se. A srác ott kétségtelenül ott hibázott, hogy konfliktus-kerülésből, vagy csak egyszerűen nem akarva, hogy elveszítse a Kérdezőt, könnyelműen abban bízva, hogy "csak nem lehet olyan peche, hogy", rábólintott a próbálkozásra.
Onnantól viszont nem látom, hogy mit tehetett volna másként, mint amit tett - feltéve, hogy nem akarja a saját életét szánt szándékkal tönkre tenni.
Mert ismerjük már el, hogy a "megpróbálom megértetni vele, megértem, hogy fél, de együtt megoldhatunk mindent." egy valós tartalom nélküli szöveg, ami a gyakorlatban úgy néz ki, hogy mit kell a férfinak tumomásul venni... egy nő ilyenkor a férfi problémáinak megoldásában egyáltalán nem lesz partner, sőt...
Pontosan hogy ki kellett volna nyitnia a száját,hogy én ezt nem akarom ezért meg ezért.
Aztán jött egymás után a rossz reagálás.
Komunikáció hiány és ebből is adódik valahol,hogy na a férfinak nincs választása vagyis úgy tűnik.
Ez elég két élű fegyver. A legtöbb kapcsolat ezért megy tönkre a komunikáció hiány és csak élünk egymást mellet.
#34, ebben tökéletesen egyetértek. Bár a konkrét kérdésnél maradva a srácnak tényleg nemigen volt választása, mert ha eleve nem-et mond a próbálkozásra, akkor meg arra ment volna rá a kapcsolat, ez most már elég egyértelmű.
A jelenlegi helyzettel annyiban járt talán jobban, hogy ő szakíthatott, nem őt dobták...
Szóval fontos az őszinte kommunikáció, de az se old meg mindent... sajnos...
Igen.
De ez szomorú.
Nem kelett volna így alakulnia.
Sajnálom .
Ne értsd félre.
39#
Csak kérdezem nem akarok vitát mert felesleges.
Végig olvastad az összes hsz t?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!