Jelenleg mennyibe kerül az abortusz?
A kérdésre válaszolva:
Majdnem 40 ezer forint. Ha jól emlékszem 37879 forint.
Nem a kérdésre válasz, de szerintem gondoljátok át még egyszer. Lehet, hogy soha többet nem lesz lehetőséged a gyermekvállalásra. És ha eddig minden vágyad ez volt...
Szerintem csak nagyon el vagy keseredve. Azt csak te tudhatod, hogy egyedül bevállalnál-e egy babát, de gondold ezt végig nagyon. Most dacoskodsz, mert csalódtál a párodban, de ha ennyire megviseltek a vetélések szerintem az abortusz sokszorosan meg fog. Ezt úgy mondom, hogy én nem tartom gyilkosságnak, meg stb..., sőt, én az érzelmi stabilitás hiányát is el tudnám fogadni. Fogalmam sincs, mi zajlik vajon köztetek, de mielőtt bárhogy döntesz tisztázzátok! Biztos vagyok benne, hogy őt is megviselte ez az egész. Nem kizárt, hogy elment a kedve. Nehéz ez, mert ha elveteted, kizárt dolognak tartom, hogy nem fogod őt okolni, biztosan vége a kapcsolatnak. A kérdés itt az, van-e keresnivalód mellette. Ha nincs, és egyedül felnevelve nem akarsz ettől az embertől gyereket, és erről őszintén meg vagy győződve, csak akkor vetesd el. De ha bármi esély van, hogy szeretitek egymást, csak a nehézségek miatt romlott a kapcsolatototok, akkor valahogy oldjátok meg! Ne dacoskodjatok! Ne arra koncentrálj, hogy hogyan kellene most reagálnia a párodnak, hanem arra, hogy mit tehettek azért, hogy ez változzon.
Kívánom, hogy a lehető legjobban jöjj ki a dologbó!
"Én örültem volna neki, de ez... Ennél még az örökbeadás is jobb. Nem tudom hogy tudnám e szeretni a picit úgy, hogy őt látom benne."
Nézd, én nem vagyok abortuszellenes, de most jó nagy baromságra készülsz. TE akarod a gyereket? Ha elveteted, akkor sanszos hogy soha nem esz. Én a pasastól válnék meg inkább mint a gyerektől akit akarok.
Nem vagyok ab ellenes, de az ilyen elkeserít.
Egy ember élete nem játék, és főleg nem lehet egy játszma része két "felnőtt" ember kapcsolatában. Most akarom, mindennel jobban, most nem, mert az apja sablonos mondatokat mond...
Sokan megijednek, akik teherbe esnek a tervezett babával is, mert egy dolog álmodozni valamiről, másik dolog, amikor ez megvalósul, és tényleg sikerül. Mert megváltozik az ember élete, és ez ijesztő tud lenni.
Nyugodj meg, és várj egy kicsit. Nehogy egy hónap múlva arról tegyél fel kérdést, hogyan lehet túlélni, hogy abortuszra mentél és megbántad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!