Szerintetek elmondjam a barátomnak, hogy terhes lettem? Nem akarom tönkretenni az életét, a jövőjét

Figyelt kérdés

A barátom idén fog érettségizni. Tegnap megtudtam, hogy terhes vagyok, 6 hetes...

Viszont mi a hétvégén összevesztünk és mondtam, hogy szerintem jobb lenne, ha most egy kisebb szünetet tartanánk, én is a vizsgáimra koncentrálok, nem akarok veszekedni. Szóval vasárnap óta nem találkoztunk, csak telefonon keresztül beszélünk néha, de próbálunk minél kevesebbet és igyekszünk átgondolni a dolgainkat.

Egy nagyon magas pontszámú szakra megy és szeretne állami helyre bejutni (kifizetnék a szülei a tandíjat, de szeretné bizonyítani, hogy egyedül is képes bekerülni). Ő pedig olyan, ha valami baja van, teljesen befordul és nem foglalkozik semmivel. Se a családjával, se a barátaival és az iskolával sem. Nem akarom, hogy elszúrja emiatt az utolsó hónapjait a gimiben és utána esetleg engem hibáztasson...

De közben meg ott van az, hogy ehhez ketten kellettünk és eddig is megbeszéltem vele mindent, a legapróbb dolgokat is.

2018. jan. 19. 10:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
32%
Egyetértek az előzőkkel, enis lemondanam.
2018. jan. 19. 14:16
 12/19 anonim ***** válasza:
38%
Beszélj vele, mondd el! Ennél rosszabb helyzetben is megtartották már mások
2018. jan. 22. 20:12
 13/19 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó nem tudod feltűnt-e, de nem az a kerdes, hogy megtartsa-e, ugyanis az már el van döntve, hogy nem fogja. A kérdés az volt, hogy a barátjának elmondja-e. Nem tudom honnan szedted, hogy meg fogjak tartani..
2018. jan. 22. 20:57
 14/19 anonim ***** válasza:
38%
Én nem látom leírva, hogy ez az opció kizárt.
2018. jan. 23. 14:46
 15/19 anonim ***** válasza:
63%

Ott van feketén-fehéren:

“Akkor nem ebbe a témakörbe írtam volna, ha szeretném megtartani.

21 éves leszek májusban, még egyetemre járok. Ez nem az az időszak, mikor gyereket kellene vállalnom.”

Azaz el van döntve h nem tartja meg. Nem véletlen lett az abortusz témakörbe rakva.

2018. jan. 23. 15:32
 16/19 anonim ***** válasza:
43%
Én elmondanám, hiszen mindkét emberé a felelősség. Viszont nem mennék abortuszra, hanem örökbe adnám.
2018. jan. 23. 22:29
 17/19 anonim ***** válasza:
51%
Szia mi lett? Elmontad neki?
2018. márc. 3. 00:27
 18/19 anonim válasza:
26%
Én is drukkolok Neked, hogy jó döntést hozz...
2018. márc. 3. 22:31
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted egy októberi abortusz miatt a barátodnak nem sikerül májusban az érettségije?
2020. szept. 30. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!