Szerintetek elmondjam a barátomnak, hogy terhes lettem? Nem akarom tönkretenni az életét, a jövőjét
A barátom idén fog érettségizni. Tegnap megtudtam, hogy terhes vagyok, 6 hetes...
Viszont mi a hétvégén összevesztünk és mondtam, hogy szerintem jobb lenne, ha most egy kisebb szünetet tartanánk, én is a vizsgáimra koncentrálok, nem akarok veszekedni. Szóval vasárnap óta nem találkoztunk, csak telefonon keresztül beszélünk néha, de próbálunk minél kevesebbet és igyekszünk átgondolni a dolgainkat.
Egy nagyon magas pontszámú szakra megy és szeretne állami helyre bejutni (kifizetnék a szülei a tandíjat, de szeretné bizonyítani, hogy egyedül is képes bekerülni). Ő pedig olyan, ha valami baja van, teljesen befordul és nem foglalkozik semmivel. Se a családjával, se a barátaival és az iskolával sem. Nem akarom, hogy elszúrja emiatt az utolsó hónapjait a gimiben és utána esetleg engem hibáztasson...
De közben meg ott van az, hogy ehhez ketten kellettünk és eddig is megbeszéltem vele mindent, a legapróbb dolgokat is.
Ott van feketén-fehéren:
“Akkor nem ebbe a témakörbe írtam volna, ha szeretném megtartani.
21 éves leszek májusban, még egyetemre járok. Ez nem az az időszak, mikor gyereket kellene vállalnom.”
Azaz el van döntve h nem tartja meg. Nem véletlen lett az abortusz témakörbe rakva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!