Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Elvetetned a babat, ha terhess...

Elvetetned a babat, ha terhesseg alatt kiderulne, hogy olyan betegsegben fog szenvedni, ami miatt elete elso percetol az utolsoig 0-24 oras felugyeletre lenne szugsege?

Figyelt kérdés

Sem testileg, sem szellemileg nem lenne ep. Nem elhetne soha teljes eletet. De meg eltudnad vetetni, ha szeretned.

Kitartanal mellette?

#betegség #terhesség #abortusz #Nem egeszeges baba
2017. okt. 28. 18:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
86%
Igen el gondolkodás nélkül
2017. okt. 28. 19:15
 12/29 anonim ***** válasza:
41%

Itt svedorszagban , ahol lakom, ha van ilyen beteg hozzátartozód, mint peldaul fogyatekos gyereked, dolgozhatsz érte mint szemelyes asszisztens, pont úgy mintha oviban vagy öregekotthonában dolgoznál. Egeszidöben 8 óra egy nap es 40 óra egy héten, kb 2500 euro a fizu. Sokan ebböl vesznek villát maguknak, nagyon kedvezö iparág a rokkant rokon.

Ehhez az kell h az állam elismerje h szuksege van a gyereknek asszisztensre es ha igen hány órában egy nap. Ezt az allam fizeti utana marmint az asszisztens fizeteset. Ha a gyerek 24 órás ápolásra szorul akkor a szulö abbol 8 órát dolgozhat, a többi órát más asszisztensek kell kitöltsék , vagy ha a szulö kell kivetelesen extraba dolgozzon azt 3 szorosan fizetik , marmint a túlórát . De a túlóra nem léphet túl egy határt . Északon az egeszsegesek vannak pácban.

Sokan szerintem itt azert vallalnak beteg gyereket mert aranybánya

2017. okt. 28. 19:22
 13/29 anonim ***** válasza:
85%
Minden további nélkül.
2017. okt. 28. 20:13
 14/29 anonim ***** válasza:
88%
Elvetetném! Nem szeretnék neki olyan életet adni, hogy csak szenvedés legyen a létezése! Szülőnek és gyereknek egyaránt... Aki egy ilyen babát megszül, lemondhat kb a saját életéről is! A gyerekről nem is beszélve.. Milyen élete lenne? Azért éljen, hogy szenvedjen? Mert neki ez a sorsa, bla bla bla, valamiért így kell lennie? Na az ilyen magyarázatoktól falra mászok! Soha nem tartanám meg, ha ilyen helyzetbe kerülnék!! Nem bírnám nézni tehetetlenül, hogy a gyermekem élete csak küzdelem és szenvedés! Szánt szándékkal életre hívni egy súlyosan beteg babát, szerintem borzasztó rossz döntés!
2017. okt. 28. 20:21
 15/29 anonim ***** válasza:
85%

Igen, elvetetném.

Ezt meg is beszéltük a férjemmel már a terhesség elején, hogy ha ilyen derül ki, akkor inkább elvetetjük, mert az nem élet sem a gyereknek, sem a szülőnek, hogy egy ágyhoz kötözve feküdjön nonstop :(

2017. okt. 28. 21:00
 16/29 anonim ***** válasza:
60%
Mindenkitől bocsánatot kérek a kérdés offolásáért, de valaki elmondaná nekem kérem, hogy az ilyen betegséges, hogyan és milyen vizsgálat során deríthetőek ki?
2017. okt. 28. 21:23
 17/29 anonim ***** válasza:
82%
Igen
2017. okt. 28. 21:31
 18/29 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a genetikai vizsgálaton sokminden kiderül.
2017. okt. 28. 21:53
 19/29 anonim ***** válasza:
89%

Igen. Aki megtartaná, az maga is beteg, önző, de nagyon. A gyerek nem is tudna magáról, gondozásra szorulna 0-24, ha én meghalok, ki gondozná? Esetleg testvér nyakába rakjak ekkora terhet? Vagy megy az otthonba és leszedálják? Hát nem. Aki ilyen gyermeket vállal, az csakis saját magáért teszi, hogy verhesse a mellét, h igen, én nem dobtam el a gyerekemet! De annak a gyereknek biztos, hogy nem lenne jó, csak szenvedés.

Ne adja isten és nagyon durva a hasonlat, de ha a gyereked mondjuk 10 évesen olyan súlyos balesetet szenvedett volna, hogy egész további életében nem tdna kommunikálni, szellemileg teljesen nullán lenne és fájdalmai lennének, te ott tartanád a gépeken, hogy szenvedjen??? Mert én biztosan nem.

NEKED fájna, de a gyereknek az a legjobb, ha ilyen esetben meg sem születik.

2017. okt. 29. 00:25
 20/29 anonim ***** válasza:
83%
Természetesen elvetetném. Sohasem kárhoztatnám tudatosan a gyerekemet ilyen kiszolgáltatott, megalázó helyzetbe csak hogy pózolhassak hogy "én nem ölöm meg a gyerekem" Közben a gyerek meg kínlódhatna egy életen át.
2017. okt. 29. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!