Mennyibe kerül egy abortusz?

Figyelt kérdés

Babát várok és szivem szerint meg tartanám de sajnos nem lehet anyagi gondok miatt nem tudnám fel nevelni egyedül :( így sajnos abortuszra kell mennem. Szeretném meg kérdezni hogy egy abortusz mennyibe kerül abban a legközelebbi korházba ahova tartozok helyileg?

18L

2017. okt. 1. 19:06
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
42%

Utolsó téged nem zavar hogy a 12-es kommentelő kezdte el ezt a témát, hogy a babára igazából nem is kell annyira félretenni, mert mennyi minden felesleges?? Mi csak ezekre írtunk, nem a semmiből vesézgettük ezt a témát.

A kérdező meg le is írta hogy anyagilag nem áll jól, de szíve szerint megtartaná. Akkor ezzel mi is a baj?

Ha meg barnázik akkor egyértelműen orvos, ezt nem is kellene mondani.

2017. okt. 3. 12:00
 32/35 anonim ***** válasza:
17%

28-as vagyok.

Én teljesen más helyzetbe vagy mint a kérdező.

Mi tudatosan válalunk gyereket.Úgy gondolom aki tervezi a gyereket nem fog csak is a legszükségesebb dolgot megvenni.Nem olyanra gondolok ami tényleg hasztalan.Aki nem tervezi teljesen máshogy áll hozzá.

Én nem tartanám meg inkább örökbefogadás választanám.de tudom nehéz döntés.Én a másik oldalon állok.és kösz nekünk is nehéz.

2017. okt. 3. 12:31
 33/35 anonim válasza:
86%
Múlt hónapban volt abortuszom..37800 ft volt!
2017. okt. 3. 13:45
 34/35 anonim ***** válasza:
0%
Úgy látom, itt valaki passzióból lepontozgatja a hozzászólókat :-)))
2017. okt. 3. 17:55
 35/35 anonim ***** válasza:
18%

Azért tényleg érdekes,hogy mindeki le lett pontozva.Hát legyen vele boldog.

Csak ennyi boldogsága legyen az illetőnek.

Örökbefogadó szülő leszek .Ha eddig valakinek nem tűnt fel.Ezért írtam a tudatos gyerek vállalást.De a kérdező belecsöppent így nem lehet elvárni tőle ,hogy ilyen-olyan dolgot megvegyen.

Szerintem a kérdező nem fogja tudni örökbeadni a picit.Feltételes módba írom azt,hogy lelkileg nincs kész maga a terhességre főleg az örökbefogadásra.

Nem hiszem az ab jó megoldás.

De megtartani meg nem fogja tudni.

2017. okt. 4. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!