Mennyibe kerül egy abortusz?
Babát várok és szivem szerint meg tartanám de sajnos nem lehet anyagi gondok miatt nem tudnám fel nevelni egyedül :( így sajnos abortuszra kell mennem. Szeretném meg kérdezni hogy egy abortusz mennyibe kerül abban a legközelebbi korházba ahova tartozok helyileg?
18L
Utolsó téged nem zavar hogy a 12-es kommentelő kezdte el ezt a témát, hogy a babára igazából nem is kell annyira félretenni, mert mennyi minden felesleges?? Mi csak ezekre írtunk, nem a semmiből vesézgettük ezt a témát.
A kérdező meg le is írta hogy anyagilag nem áll jól, de szíve szerint megtartaná. Akkor ezzel mi is a baj?
Ha meg barnázik akkor egyértelműen orvos, ezt nem is kellene mondani.
28-as vagyok.
Én teljesen más helyzetbe vagy mint a kérdező.
Mi tudatosan válalunk gyereket.Úgy gondolom aki tervezi a gyereket nem fog csak is a legszükségesebb dolgot megvenni.Nem olyanra gondolok ami tényleg hasztalan.Aki nem tervezi teljesen máshogy áll hozzá.
Én nem tartanám meg inkább örökbefogadás választanám.de tudom nehéz döntés.Én a másik oldalon állok.és kösz nekünk is nehéz.
Azért tényleg érdekes,hogy mindeki le lett pontozva.Hát legyen vele boldog.
Csak ennyi boldogsága legyen az illetőnek.
Örökbefogadó szülő leszek .Ha eddig valakinek nem tűnt fel.Ezért írtam a tudatos gyerek vállalást.De a kérdező belecsöppent így nem lehet elvárni tőle ,hogy ilyen-olyan dolgot megvegyen.
Szerintem a kérdező nem fogja tudni örökbeadni a picit.Feltételes módba írom azt,hogy lelkileg nincs kész maga a terhességre főleg az örökbefogadásra.
Nem hiszem az ab jó megoldás.
De megtartani meg nem fogja tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!