Mennyibe kerül egy abortusz?

Figyelt kérdés

Babát várok és szivem szerint meg tartanám de sajnos nem lehet anyagi gondok miatt nem tudnám fel nevelni egyedül :( így sajnos abortuszra kell mennem. Szeretném meg kérdezni hogy egy abortusz mennyibe kerül abban a legközelebbi korházba ahova tartozok helyileg?

18L

2017. okt. 1. 19:06
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
26%
A nem terhesnek is jár a vitamin és a ruha, stb. De meg lehet lenni kismamaruha nélkül is, nem ruha nélkül, hanem kismamaruha nélkül. Üzlet épült az egész terhesség, kisbaba és kisgyermeklétre, nem is akármilyen, határ a csillagos ég! De hogy egy gyermek azért ne szülessen meg, hogy ezen üzletből élő emberek pénztárcája be legyen tömve? A várandósság és a szülés megtörténik akkor is, ha nem százezrek mennek magánrendelők, orvosok és persze az üzletek zsebébe. Kedves kismama! Ha a szíved azt diktálja, hogy van neki ott hely, akkor kezdj keresni segítséget, akár alapítványt, hogy megszülethesen a kisbabád, és fel fogod tudni nevelni!
2017. okt. 2. 10:50
 12/35 anonim ***** válasza:
67%
Persze meg lehet lenni minden nélkül...nem számít a mama egészsége, a baba egészsége, a sokminden ami a babának kell...semmi csak anyucika szeretete és majd lesz fényevő...irónia off...hagyjuk már. De számít, és sokminden kell. Aki szerint meg nem annak gratulálok a "felelős" döntéséhez
2017. okt. 2. 11:10
 13/35 anonim ***** válasza:
35%
Látom sikerült megfogni a lényeget. Sok minden kell, de kb 90%-a felesleges annak, amit nyomatnak a reklámok és a lobbi.
2017. okt. 2. 11:42
 14/35 anonim ***** válasza:
8%

Aha, szóval fontosabb a csini kismamaruha, mint egy ember élete? Pont leszarom, hogy mit veszek fel terhesen, ha nem futja semmire, akkor egy lepedőbe is belecsavarom magam szívesen, de a lányomért bármit megtennék! Nem is értem, hogy mérheted ezt össze...

Kedves kérdező, remélem meggondolod magad és felneveled, vagy legalább örökbe adod a kisbabádat, és nem ölöd meg sem őt, sem pedig a saját jövőbeli boldogságodat. Érző szívűnek tűnsz, biztos vagyok benne, hogy megviselne, akár egy életre is.

2017. okt. 2. 11:55
 15/35 anonim ***** válasza:
62%

Neked nem jött át a mondandóm lényege. Nem állítom hogy milliók kellenek egy gyerekhez, vagy csúcsfizetés, de nekem annyira elegem van már a "pénz nem számít a gyerekvállalásnál" sallanghoz. Számít, aki meg mást mond, hazudik.

És nem, nem a csini kismama ruhákra gondolok, de nem magyarázkodom, mert felesleges.

Mindenki olyan anyagi helyzetre szül amilyenre akar. Felőlem aztán.

2017. okt. 2. 13:36
 16/35 anonim ***** válasza:
48%
*sallangból.
2017. okt. 2. 13:37
 17/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkitől a választ nagyon sokat segitettetek még nem döntötük el mi legyen én szivem szerint meg tartanám csak még is ott van az hogy nem tudunk neki mindent meg adni amit szeretnénk örökbe adáson mi is gondolkoztunk csak sajnos én olyan vagyok hogy ha láttom hogy növekszik mozog stb nem tudnám már oda adni másnak mivel már szivemhez nölne adigra nagyon....

Az a rossz hogy ma reggel fel keltem és azota fáj kicsit a hasam... :/

2017. okt. 2. 14:20
 18/35 anonim ***** válasza:
9%
Te már most szereted ezt a babát. Nem szabad bántani, saját magad miatt sem, mert belerokkansz.
2017. okt. 2. 14:32
 19/35 A kérdező kommentje:
Segitsetek kérlek!! Terhes vagyok de még is most meg jött a menzeszem leginkább barna folt van de van vérzés is... én már nem értek semmit se... ez mit jelent ??? Baj van ilyenkor??
2017. okt. 2. 18:22
 20/35 anonim ***** válasza:
88%
Menj orvoshoz minél hamarabb!
2017. okt. 2. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!