Ebben a szituációból hogy lehet jól kijönni ha lehetséges?
21 vagyok, és kavartam alkalmanként egy 15 éves kiscsajjal aki testileg érett viszont fejben nagyon nem..
30. napnál tartunk, nem jött még meg neki ((még szerintem van idő mert lehet h késik neki )) Nem sültem bele, megszakításos volt mindig.
Na szóval, hogy lehet a legjobban kijönni a helyzetből, hogy ne legyen rendőrségi sztori ha elmenne abortuszra?
Másik, nem akar elmenni abortuszra xd erre is rákéne beszélni valahogy mert így csak a gyerek szívja meg de nagyon ha akarja..
Van okom parázni, vagy még nem annyira?
Most sajnos ez van, kegyetlen az élet. Ki mit javasol?
óvszerban fel se áll. Most kegyetlen vagyok de inkább meg se szülessen, mint hogy becsúszik és ő átkozza el majd a szüleit meg az életét. Most csak nem szivat meg az előváladék ennyire. Ráadásul szerintem 16 éves kor alatt kiskorú még, beleegyezett a dologba nyilván, de ha abortuszra megy ha megtartja ismeretlen tettes ellen akkor is feljelentést kell tenniük az orvosoknak.
Most hogy jöjjek ki ebből jól, ez a kérdés.
Ha van egy karakán apja a kiscsajnak, laposra ver. Utána a IFA-fékcsíkos gatyád is le lesz rángatva gyerektartásra :)
Aztán lehet parázni meg kavarni a kiscsajjal meg megszakítgatni, hülyegyerek...
18 éves kortól vagy nagykorú!
14 éves kor fölött ha beleegyezik akkor törvényes a szex és nem jelentenek fel az orvosok sem ha abortuszra megy. Viszont az abortuszhoz szülő/gondviselő beleegyezése kell!
Azért ha megtartja akkor számolj egy jó kis gyerektartással!
Egyébként ez a gumiban nem áll fel duma elég gáz, tudod te milyen vékony az? A durex invisible pl 0,045 mm!
Szóval ne kifogásokat keress, mert bármelyik védekezés olcsóbb mint az abortusz egy gyereknél meg pláne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!