Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ebben a szituációból hogy...

Ebben a szituációból hogy lehet jól kijönni ha lehetséges?

Figyelt kérdés

21 vagyok, és kavartam alkalmanként egy 15 éves kiscsajjal aki testileg érett viszont fejben nagyon nem..

30. napnál tartunk, nem jött még meg neki ((még szerintem van idő mert lehet h késik neki )) Nem sültem bele, megszakításos volt mindig.

Na szóval, hogy lehet a legjobban kijönni a helyzetből, hogy ne legyen rendőrségi sztori ha elmenne abortuszra?

Másik, nem akar elmenni abortuszra xd erre is rákéne beszélni valahogy mert így csak a gyerek szívja meg de nagyon ha akarja..

Van okom parázni, vagy még nem annyira?

Most sajnos ez van, kegyetlen az élet. Ki mit javasol?

2017. júl. 21. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/100 anonim ***** válasza:
80%
Tudod már feltalálták az óvszert
2017. júl. 21. 13:54
 2/100 anonim ***** válasza:
95%
Nem az élet,hanem te vagy kegyetlen. Fejben szerintem kb.ugyanott vagy mint a "kiscsaj". Lehet terhes,a megszakítás nem védekezés,de gondolom ezt tudod,hisz olyan nagyon érett vagy. Ha jól tudom 14 éven felül nem büntetendő,ha a lány is akarta. Abortuszra viszont nem kényszerítheted,éd ha megtartja gyerektartást kell fizetned.
2017. júl. 21. 13:56
 3/100 A kérdező kommentje:

óvszerban fel se áll. Most kegyetlen vagyok de inkább meg se szülessen, mint hogy becsúszik és ő átkozza el majd a szüleit meg az életét. Most csak nem szivat meg az előváladék ennyire. Ráadásul szerintem 16 éves kor alatt kiskorú még, beleegyezett a dologba nyilván, de ha abortuszra megy ha megtartja ismeretlen tettes ellen akkor is feljelentést kell tenniük az orvosoknak.

Most hogy jöjjek ki ebből jól, ez a kérdés.

2017. júl. 21. 14:00
 4/100 anonim ***** válasza:
89%

Ha van egy karakán apja a kiscsajnak, laposra ver. Utána a IFA-fékcsíkos gatyád is le lesz rángatva gyerektartásra :)

Aztán lehet parázni meg kavarni a kiscsajjal meg megszakítgatni, hülyegyerek...

2017. júl. 21. 14:01
 5/100 anonim ***** válasza:
73%
Ebből sehogy. Imádkozz! És ha megúszod,akkor ne kefélgesd és bolondítsd szegény kislányt,ha nem akarsz tőle semmit(nyilván nem) akkor hagyd békén.
2017. júl. 21. 14:07
 6/100 A kérdező kommentje:
az apja már felakasztotta magát. Ne szájalj ha te ennyire hibátlan ember vagy.
2017. júl. 21. 14:07
 7/100 A kérdező kommentje:
Legyen vége a sztorinak aztán lezárom vele. vagy max csak gumival de keresünk inkább mást, és jobban odafigyelünk ezekre.
2017. júl. 21. 14:08
 8/100 anonim ***** válasza:
70%
Bizony lehet megszakításos módszerrel védekezni, ha nem gond ha jön a baba. Általában érett felnőtt emberek szoktak ezt alkalmazni, leginkább házasságban. Az előváladéktól is lehet terhes!!!! Reménykedj, hogy nem az. Ha terhes, nem kényszerítheted abortuszra. Fizetheted boldog apaként a gyerektartást. Azt sem tudod megúszni, mert kötelezhet apátsági vizsgálatra. Ha nem terhes a lány, akkor meg kérlek ne feküdj le olyannal, aki nem szed gyógyszert!!! Vagy tessék megbarátkozni a gumival!!!! A megszakításos közösülés nem védekezés!!
2017. júl. 21. 14:11
 9/100 anonim ***** válasza:
86%
Nagyfiú, szájalok, mert ennyi idősen a kisujjamban is több agy volt, mint amit neked egy életen át be kell osztani :(
2017. júl. 21. 14:14
 10/100 anonim ***** válasza:
78%

18 éves kortól vagy nagykorú!

14 éves kor fölött ha beleegyezik akkor törvényes a szex és nem jelentenek fel az orvosok sem ha abortuszra megy. Viszont az abortuszhoz szülő/gondviselő beleegyezése kell!

Azért ha megtartja akkor számolj egy jó kis gyerektartással!

Egyébként ez a gumiban nem áll fel duma elég gáz, tudod te milyen vékony az? A durex invisible pl 0,045 mm!

Szóval ne kifogásokat keress, mert bármelyik védekezés olcsóbb mint az abortusz egy gyereknél meg pláne!

2017. júl. 21. 14:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!