Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Kinek 'kell' tudni az abortusz...

Kinek 'kell' tudni az abortuszról? Ha egyéjszakás kaland eredménye, beavatnátok az apukát?

Figyelt kérdés

Sajnos elég nehéz helyzetbe kerültem.

Terhes lettem a volt barátomtól és nem vállalom a babát, terhességet...

21 éves joghallgató vagyok, jelenleg az életem nem alkalmas egy baba nevelésére. Teljesen biztos vagyok a döntésemben, viszont nem tudom, hogy az exemnek tudnia kellene-e erről. Nem szeretnénk már semmit egymástól, az az éjszaka csak egy fellángolás volt, másnap meg is beszéltük, hogy mindketten folytatjuk tovább az életünket, nem keressük a másikat, ha kicsit szórakozni szeretnénk. Viszont akkor még nem tudtam, hogy ez lesz a vége.

Anyukám azt mondja, hogy ne mondjam meg neki, semmi értelme. Mert akkor más lenne, ha megtartanám a babát, de így csak idegesíteném magam.

De a legjobb barátnőm szerint tudnia kell, hiszen ő is ugyanúgy ott volt, neki is ugyanúgy a felelőssége és érezze csak rosszul magát.

2017. jún. 23. 16:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
29%
Mondd el, hogy ő is tanuljon belőle! Sajnos drága "tanulópénz", de talán legközelebb nem lesz egyikőtök sem ilyen felelőtlen!
2017. jún. 23. 17:19
 12/26 anonim ***** válasza:
31%
18 éves anyuka vagyok,én megtartottam ez a te döntésed,de én el nem tudnám képzelni hogy ilyet elhallgassak előle,amiben vastagon benne volt az ő keze is.
2017. jún. 23. 17:21
 13/26 anonim ***** válasza:
41%
Elmondanám, ahogy előttem írták, hogy legalább tanuljon belőle. Ha nem tud róla akkor simán belemegy másik egyéjszakás kalandba, mondván, ezt is megúszta, úgysem lesz semmi.
2017. jún. 23. 17:25
 14/26 anonim ***** válasza:
37%
elmondanám mindenképp
2017. jún. 23. 20:59
 15/26 anonim ***** válasza:
16%
megfogod bánni sajnos! :(
2017. jún. 23. 21:01
 16/26 anonim ***** válasza:
24%
Az exemnek az elso baratnoje terhes lett, elvetette. Az exem meg 20 ev utan is mondta, hogy 3 gyerekem lenne. Szinte havonta felhozta a dolgot. Nehany ferfit bizony megerint , es nem tudta tultenni magat rajta.
2017. jún. 23. 22:50
 17/26 anonim ***** válasza:
60%

"megfogod bánni sajnos! :("

Honnan tudod? jövőbe látó médium lennél?

Kérdező, tudom, hogy a kérdés szempontjából nagyjából mindegy, de az, hogy az exeddel még egyszer, utoljára összejöttél, nem egyéjszakás kaland kategória.

2017. jún. 24. 17:50
 18/26 anonim ***** válasza:
21%

"Gratulálok. Már az egyéjszakás kaland is minősíti a nőt," - én férfiként semmi negatívat nem látok benne...

Kérdező, alapvetően szerintem felesleges, viszont elhangzott jó érv is, hogy esetleg tanulna belőle a későbbiekre... a legjobb barátnőd meg furcsán gondolkodik, ha azt hiszi, hogy bárkinek is attól lesz jobb (ez esetben neked), mert a másiknak is rossz.

(egyébként valójában 3 lehetőség van, elmondod AB előtt, elmondod utólag, vagy nem mondod el... ahhoz, hogy úgymond "tanuljon belőle", ahhoz elég utólag is, ha épp összefuttok. Én mondjuk férfiként ha tudnék róla, elvárnám, hogy fizethessem a felét - ezzel kalkulálj.)

2017. jún. 26. 01:43
 19/26 anonim ***** válasza:
25%
Én elmondanám, bár ez ebben a helyzetben irreleváns, mert nekem van gerincem. De anyukád se semmi, támogatja az abortuszt, hazudozásra biztat, gratulálok neki, nem is csoda ha ilyen lett belőled.
2017. jún. 26. 15:47
 20/26 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem is van mindkettő mellett érv, az elmondas és a nem elmondas mellett is. Egyrészt, ha teljesen biztos vagy benne, hogy elveteted és az égvilágon semmit nem akarsz tőle, akkor nincs értelme elmondani, csak tovább nehezíti a helyzetet. Semmivel nem leszel előrébb, ha elmondod.

Viszont az elmondas mellett szól az, hogy talán így legközelebb jobban odafigyel a megfelelő védekezésre, hisz ilyen a jövőben is előfordulhat vele egy valóban csak egy éjszakás kalandnál, ismeretlen nővel, aki aztán bekozli, hogy ő bizony megtartja, aztán majd nyögheti a gyerektartast..

Egyébként meg nem tudom miért olyan ördögtől való, hogy az édesanyja TAMOGTJA nehéz helyzetben is a lányát... Az egy dolog utolsó, h te ellenzed az abortuszt és az ilyen helyzetben levő lanyodat, aki épp egyetemista és semmi nem adott egy gyerekhez, akkor is rá akarnad beszélni, figyelmenkivul hagyva hogy ő maga mit akar, de halistennek nem mindenki ilyen és van aki nem akarja a gyerekére erőszakolni a saját értékrendjét! Nincs ezzel az égvilágon semmi baj.

2017. jún. 26. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!