Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Nagyon megijedtem. Terhes vagyok?

Nagyon megijedtem. Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Pont egy hete történt meg életem első szexe egy fiúval. Most 17 eves vagyok. En nem szedek tablettat o pedig nem hasznalt gumit. De mondta hogy tapasztalt ebben. Ugy is tortent minden, idoben kivette de en megis felek hogy terhes lettem. A szuleimnek nem mondhatom el mert teljesen konzervativak. Tudok valamit tenni? Meg nem kell megjonnie par napig de elore felek mi lesz ha tenyleg nem fog. A forro furdo es a kulonbozo gyogynovenyteak ebben a korai idoszakban esetleg segithetnek a meg be nem kovetkezett bajon?

2017. jún. 20. 00:46
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nagyon naiv es buta liba voltam. Es meg is erdemlem az itt irtakat. Nem allt szandekomban nem vedekezni, mindennel tisztaban vagyok csak keson jutott eszembe. Az en hibam ezt tudom es atkozom is azt a napot. De mast mar nem tehetek sajnos es felek.
2017. jún. 20. 10:09
 12/20 anonim ***** válasza:
35%

felj is rettegj hatha tanulsz belole

Egy okos lany vedkezik soha soha nem bizik meg fiuban

Elotted massal volt ovszer nelkul gndolj bele es ha barmit atadott neked? A terhesseg egy dolog de vannak ennel sokkal komolyab kovetkezmenyek pl herpesz amit nem latsz egyszer csak majd kijon rajtad

2017. jún. 20. 12:36
 13/20 anonim ***** válasza:
73%

Mivel nem védekeztetek így igen, lehetsz terhes. Félek megkérdezni, de azt tudod esetleg hányadik ciklusnapon voltatok együtt?

Amúgy egészséges terhességnél nincs az a gyógynövény vagy ülőfürdő ami hatna. Ha terhes vagy akkor mindenképp szólnod kell a szüleidnek.

2017. jún. 20. 13:05
 14/20 anonim ***** válasza:
32%
#11-s, nem csak a te hibád. Azé a nagyobb felelősség, aki megdumált. DE vond le a következtetést: csak azzal szexelj, akiben érdemes megbízni és akkor is felkészülten. Gondolom az előző heti hapi csak alkalmi partner volt. Tartsd magad ennél többre és vigyázz magadra. Egy kaland se éri meg ezt az idegeskedést, a várható következményeket pedig pláne nem.
2017. jún. 20. 14:30
 15/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom. Igen, tanultam ebbol a dologbol.
2017. jún. 20. 22:03
 16/20 anonim válasza:
17%

Örülj neki, ha terhes vagy. Akivel egyutt voltal, biztos orulni fog neki, en is orulnek. Meg persze segitenek a helyében meg minden. Igy is keves a magyar.

Sok szerencsét! :)

19/F

2017. jún. 21. 13:55
 17/20 anonim ***** válasza:
84%

Vegyél majd legalább kettő darab tesztet, közben meg buzgón imádkozz.

Ha már annyira viszketett, hogy nem volt negyed órátok elrongyolni a legközelebbi boltig vagy benzinkútig gumiért, akkor legalább írattál volna föl 72órás tablettát. Ja és ha én neked volnék, egy ilyen "nagyon tapasztalt" úriember után elmennék egy nemi betegség szűrésre.

Ha meg esetleg terhes vagy, akkor bizony oda kell állni anyuék elé és elregélni milyen nagylány vagy.

2017. jún. 21. 15:59
 18/20 anonim ***** válasza:
73%
Szia. Ha 28 napos rendszeres ciklussal számolok es 25-re teszem a következő menstruáció első napját (amikorra varod hogy megjöjjön) akkor valószínűleg 11- re esett a peteeres, ha ez utan történt az együttlét (pl. 13.) akkor meg kevesebb az esély a terhességre. Minden esetre a várt napját koveto napon ha nem jon meg másnap reggeli vizrletbol tesztelnek
2017. jún. 22. 00:46
 19/20 anonim ***** válasza:
27%

Kamasxkorban barmikor lehet peteeres szamolgatni semmit nem er

Szex kb orosz rulett csak nagyobb eselyel

2017. jún. 22. 08:50
 20/20 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező mi van veled teszteltél már? Vagy megjött?
2017. jún. 23. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!