Nagyon megijedtem. Terhes vagyok?
felj is rettegj hatha tanulsz belole
Egy okos lany vedkezik soha soha nem bizik meg fiuban
Elotted massal volt ovszer nelkul gndolj bele es ha barmit atadott neked? A terhesseg egy dolog de vannak ennel sokkal komolyab kovetkezmenyek pl herpesz amit nem latsz egyszer csak majd kijon rajtad
Mivel nem védekeztetek így igen, lehetsz terhes. Félek megkérdezni, de azt tudod esetleg hányadik ciklusnapon voltatok együtt?
Amúgy egészséges terhességnél nincs az a gyógynövény vagy ülőfürdő ami hatna. Ha terhes vagy akkor mindenképp szólnod kell a szüleidnek.
Örülj neki, ha terhes vagy. Akivel egyutt voltal, biztos orulni fog neki, en is orulnek. Meg persze segitenek a helyében meg minden. Igy is keves a magyar.
Sok szerencsét! :)
19/F
Vegyél majd legalább kettő darab tesztet, közben meg buzgón imádkozz.
Ha már annyira viszketett, hogy nem volt negyed órátok elrongyolni a legközelebbi boltig vagy benzinkútig gumiért, akkor legalább írattál volna föl 72órás tablettát. Ja és ha én neked volnék, egy ilyen "nagyon tapasztalt" úriember után elmennék egy nemi betegség szűrésre.
Ha meg esetleg terhes vagy, akkor bizony oda kell állni anyuék elé és elregélni milyen nagylány vagy.
Kamasxkorban barmikor lehet peteeres szamolgatni semmit nem er
Szex kb orosz rulett csak nagyobb eselyel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!