Nagyon megijedtem. Terhes vagyok?
Remélem csak nyár van és unatkozol.
De ha nem akkor hogy lehetsz ennyire sügér.
Tudsz mit tenni. Elmész majd szépen a drogériába és veszel tesztet. Aztán szépen meglátod mi van. Mi nem ultrahang vagyunk hogy beléd lássunk.
"Ugy is tortent minden, idoben kivette"
Asszem még csak hatszázmilliárdszor lett elmondva itt is, meg mindenhol máshol is, hogy a megszakításos "védekezés" kutyagumit ér, mert
1. az előváladékban is lehetnek életképes spermiumok,
2. "ne aggód, majd kiveszem" - aztán nem veszi ki.
"De mondta hogy tapasztalt ebben."
Igazat mondott, ő tapasztalt a buta kislányok megetetésével a rossz dumával.
Anyukádék nem mondták, hogy hinni a templomban kell, és ott is csak az első sorban?
Persze a rossz duma is olyan, mint a szex, mert oda is két ember kell: egy aki nyomatja, egy meg aki beveszi.
A szüleidnek meg gratulálok, hogy olyan konzervatívak, hogy nem magyarázták meg, hogy hogyan védekezz.
Nagyon remélem, hogy tényleg egy troll vagy, mert ha nem, akkor szégyelld magad, hogy ilyen kevés ésszel a dugás a legfontosabb!
"tapasztalt ebben" - miben? kb. abban, amit előttem is írtak, hogy a hozzád hasonló ostobika csajokat hogy lehet hülyére venni!
időben kivette? Nekem is van olyan ismerősöm, akit a tinédzserkorú szülei hoztak össze előváladékból. Biztos az a pasi is tapasztalt volt és az is időben kivette! ja mégsem...
ÁÁÁÁ kiugrok az ablakon.
Előre fèlsz, hogy mi lesz??
Amikor a fsz járt benned,mièrt nem fèltèl előre, hogy csak gumival engedd???
Tapasztalt ebben a csávód... Ez jó, tehát random nőket kefèlget gumi nélkül. Nos, akkor nem csak a terhességtől kell fèlnrd, cicám!
Az esetleges terhességet vagy összeszedett nemi betegséget nem gyógyítja sem tea sem pedig forró fürdő.
A védekezési módokról kellene olvasgatnod az interneten, ha már senki nem mondta el neked. Ezzel a megszakításos módszerrel 40% az esély, hogy egy éven belül terhes leszel.
Dragam, a vegso magomlesnel tobbezer spermium van a valadekban, az elovaladekban mondjuk parszaz. A teherbeeseshez csak egyetlenegy eleg...ezt is tudta a Te tapasztalt hapsid?
Aktus utan kb. 2 hettel mutatja ki a teszt, addig senki nem fogja tudni megmondani terhes lettel-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!