Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Nagyon megijedtem. Terhes vagyok?

Nagyon megijedtem. Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Pont egy hete történt meg életem első szexe egy fiúval. Most 17 eves vagyok. En nem szedek tablettat o pedig nem hasznalt gumit. De mondta hogy tapasztalt ebben. Ugy is tortent minden, idoben kivette de en megis felek hogy terhes lettem. A szuleimnek nem mondhatom el mert teljesen konzervativak. Tudok valamit tenni? Meg nem kell megjonnie par napig de elore felek mi lesz ha tenyleg nem fog. A forro furdo es a kulonbozo gyogynovenyteak ebben a korai idoszakban esetleg segithetnek a meg be nem kovetkezett bajon?

2017. jún. 20. 00:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%

Remélem csak nyár van és unatkozol.

De ha nem akkor hogy lehetsz ennyire sügér.

Tudsz mit tenni. Elmész majd szépen a drogériába és veszel tesztet. Aztán szépen meglátod mi van. Mi nem ultrahang vagyunk hogy beléd lássunk.

2017. jún. 20. 00:53
 2/20 anonim ***** válasza:
93%

"Ugy is tortent minden, idoben kivette"

Asszem még csak hatszázmilliárdszor lett elmondva itt is, meg mindenhol máshol is, hogy a megszakításos "védekezés" kutyagumit ér, mert

1. az előváladékban is lehetnek életképes spermiumok,

2. "ne aggód, majd kiveszem" - aztán nem veszi ki.

"De mondta hogy tapasztalt ebben."

Igazat mondott, ő tapasztalt a buta kislányok megetetésével a rossz dumával.

Anyukádék nem mondták, hogy hinni a templomban kell, és ott is csak az első sorban?

Persze a rossz duma is olyan, mint a szex, mert oda is két ember kell: egy aki nyomatja, egy meg aki beveszi.

A szüleidnek meg gratulálok, hogy olyan konzervatívak, hogy nem magyarázták meg, hogy hogyan védekezz.

2017. jún. 20. 01:23
 3/20 anonim válasza:
32%
Hú ilyet ne higgy el soha, hogy 'tapasztalt' meg minden. Lehet most kivette időbeny de lehet legközelebb nem fogja. Sok anyuka mesélhetne ilyen sztorikat :D De ha valóban kivette, nem valószínű, hogy terhes lennél. Tesztet azért csinálj, persze diszkréten, amikor anyuék nincsenek otthon. És ne hagyd a mosógépen, vagy ne dobd a szemetesbe, ha nem akarsz lebukni. Aztán inkább írass fel bogyót a nőgyógyásszal.
2017. jún. 20. 01:50
 4/20 anonim ***** válasza:
80%

Nagyon remélem, hogy tényleg egy troll vagy, mert ha nem, akkor szégyelld magad, hogy ilyen kevés ésszel a dugás a legfontosabb!

"tapasztalt ebben" - miben? kb. abban, amit előttem is írtak, hogy a hozzád hasonló ostobika csajokat hogy lehet hülyére venni!

időben kivette? Nekem is van olyan ismerősöm, akit a tinédzserkorú szülei hoztak össze előváladékból. Biztos az a pasi is tapasztalt volt és az is időben kivette! ja mégsem...

ÁÁÁÁ kiugrok az ablakon.

2017. jún. 20. 02:36
 5/20 anonim ***** válasza:
86%
2 héttel aktus után tesztelj. Addig meg imáddlkozz, hogy ne te legyél a tinimamik újabb szereplője
2017. jún. 20. 05:53
 6/20 anonim ***** válasza:
82%
Úristen hogy lehetsz ennyire buta, és naiv????
2017. jún. 20. 06:24
 7/20 anonim ***** válasza:
86%

Előre fèlsz, hogy mi lesz??

Amikor a fsz járt benned,mièrt nem fèltèl előre, hogy csak gumival engedd???

Tapasztalt ebben a csávód... Ez jó, tehát random nőket kefèlget gumi nélkül. Nos, akkor nem csak a terhességtől kell fèlnrd, cicám!

2017. jún. 20. 06:55
 8/20 anonim ***** válasza:
91%

Az esetleges terhességet vagy összeszedett nemi betegséget nem gyógyítja sem tea sem pedig forró fürdő.

A védekezési módokról kellene olvasgatnod az interneten, ha már senki nem mondta el neked. Ezzel a megszakításos módszerrel 40% az esély, hogy egy éven belül terhes leszel.

2017. jún. 20. 07:11
 9/20 anonim ***** válasza:
93%

Dragam, a vegso magomlesnel tobbezer spermium van a valadekban, az elovaladekban mondjuk parszaz. A teherbeeseshez csak egyetlenegy eleg...ezt is tudta a Te tapasztalt hapsid?

Aktus utan kb. 2 hettel mutatja ki a teszt, addig senki nem fogja tudni megmondani terhes lettel-e.

2017. jún. 20. 07:21
 10/20 anonim ***** válasza:
91%
Abbahagytam a fogamzásgátlót. Egyszer nem védekeztünk gumival a következő hónapban a menszesz előtti napokban. Profi férjem kiszállt. Már 6 éves a lányom. Tuti, hogy előváladékból fogant. Gyönyörű és egészséges.
2017. jún. 20. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!