Abortusz után vagyok, mit tegyek?
Nagyon szomorú vagyok. A műtőasztalon is sírtam mielőtt elaltattak és akkor is,mikor felébredtem. Szerettem volna megtartani,de semmilyen körülmény nem volt megfelelő.
A barátom azt mondta eddig ,ez a legjobb megoldás. Ma azt mondta,benne is az a gondolat van,hogy mi lett volna ha?
Haza mentem,mert nem tudok most vele lenni, nagyon szomorú vagyok. De ő folyton azt mondja,hogy hiányzok stb, és menjek vissza,rá támaszkodjak. Eddig kellett volna ezt mondania, azzal kapcsolatban,hogy tartsuk e meg a babát. Vagy nem?
Fáj a hasam, rettenetesen görcsöl, eddig véreztem, megműtöttek és állandóan méregettek,hogy én ezt tettem/teszem. Ő nem tett semmit,nem ment keresztül semmin, úgy tekintett erre,hogy egy szükséges rossz.
Szóval most úgy érzem, szeretem ugyan,de talán jobb lenne,ha elválnának az útjaink.
Magamnak sem tudok megbocsájtani, nem akarok így élni, elegem van mindenből és csak szeretnék nem létezni.
Próbáld meg feldolgozni, túllépni, társadalmilag hasznos tevékenységet vállalni.
Tisztázzátok a pároddal a közös céljaitokat, hátha felrázza ez az eset, hátha lesz még babátok és akkor az emlék elhalványul, mert átadja a helyét az új céloknak. Most már nézz elöre!
Ez az abortusz utani gyasz.
Elvesztettel egy gyereket teljesen normalis hogy igy erzel.
A parkapcsolatok 99.9% abortusz utan felnomlik ill iszonyatps lesz egymas hibaztatasa buntudat ez hozza tartozik.
Soha senki nem cselekedhet kovetkezmeny nelkul.
Az abortusz kovetkezmenye a gyasz es a buntudat.
Megtanulsz majd elmi vele idovel.
Kedves magzatvédők, 1972-ben Magyarországon volt 179 035 abortusz - többsége házassági kapcsolatban - és volt 24 190 válás. Ez a tény, KSH. De azért szajkózzátok csak nyugodtan, hogy "a kapcsolatok 99,9%-a tönkremegy abortusz után"...
Tudjátok mikor megy tönkre a kapcsolatok 90%-a? Akkor, ha az egyik fél a másik akarata ellenére bevállalja a gyereket. Meg akkor, ha valamelyik fél (rendszerint a nő) a bűntudatkeltők befolyása alá kerül, akik azt szeretnék, hogy szenvedjen, "vezekeljen", nehogy már "boldogan éljenek míg meg nem halnak".
Ha sikerrel ki tudják védeni a "bűntudat-marketinget", a kapcsolatuk akár meg is erősödhet, hisz bebizonyították, hogy egymás mellett tartanak ki jóban és rosszban.
Szia. Adj magadnak egy kis időt. Ha úgy érzed otthon jobb akkor maradj ott, ha pároddal szeretnél lenni, menj vissza hozzá. Lényeg, hogy valahogy túl tudd tenni magad a dolgon. Élned kell tovább...pároddal vagy nélküle.
Én kapcsolatom biztos nem élte volna túl, ha a párom nem csak első felindulásból mondja h nem tarthatjuk meg, hanem tartotta is volna magát ehhez. Én amúgy megtartottam volna akkor is ha ő tovább erősködik, hogy vetessem el. Nyilván nem ítélkezem, nem ismerlek, nem ismerem a hátteredet.
Sok erőt, kitartást.
Szavaidból azt veszem ki, hogy párod hatására döntöttél így, ami ide vezetett, hogy szenvedj.
Csak azért ne menj vissza hozzá mert őkelme arra kér.
Kitartást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!