Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Tartós betegként az abortusz...

Tartós betegként az abortusz után 24 évesen leköttethetem magam szakorvosi javaslattal?

Figyelt kérdés

2017. máj. 5. 12:25
 1/10 anonim ***** válasza:
42%
Attól függ, mi az a tartós betegség.
2017. máj. 5. 12:36
 2/10 anonim ***** válasza:
42%
Nem hinném, hogy lenne ilyen. A törvényben legalabbis nincs róla szó.
2017. máj. 5. 12:39
 3/10 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm.
2017. máj. 5. 12:42
 4/10 anonim ***** válasza:
45%
Közben nézegettem és nem találom a régi korhatart, amI 35 év volt, ha nem volt gyereke, most csak a 18 évet látom és nincs gyerek kikötés sem.
2017. máj. 5. 13:01
 5/10 anonim ***** válasza:
61%
4-es, ezt már régesrég eltörölték, kb. egy-két évig volt érvényben, aztán rájöttek, hogy nem okés, mert sokan élnének vissza vele.
2017. máj. 5. 14:43
 6/10 anonim ***** válasza:
43%
Igen, tudom de nem találtam sehol csak ezt a 18as korhatart
2017. máj. 5. 16:23
 7/10 anonim válasza:
22%
Később nagyon megbánnád, inkább gondold végig megint.
2017. máj. 7. 01:05
 8/10 A kérdező kommentje:
Végig gondoltam. Volt rá elég időm, nappalaim-éjszakáim, meghallgattam mindenkinek a véleményét, s arra jutottam, racionálisan, reálisan, felelősségteljesen döntök. Nem hallgatok az érzelmekre. Ez a döntésem végleges. Köszönöm a válaszokat. A kérdést részemről lezárom, már nem aktuális!
2017. máj. 7. 03:21
 9/10 anonim ***** válasza:
49%

Nem tudom egyesek mire föl jelentik ki, hogy később BIZTOS megbánná a kérdező. Láttok a jövőben vagy mi?

Az általunk racionálisnak vélt döntés pedig sok esetben tér el más racionálisnak gondolt döntésétől! A kérdező nem lesz SENKINEK a gyilkosa, az abortusz nem gyilkosság, a kérdezőnek meg NINCS gyereke, csak terhes, tehát csak lehetNE gyereke...

2017. máj. 7. 18:53
 10/10 anonim ***** válasza:
81%
Ezt az orvosoddal beszéld meg. Sajnos valami barom pár éve kitalálta, hogy csak 40 éves kor fölött vagy három gyerek után lehet valakit elköttetni saját kérésre. Orvosilag indokolt esetben persze más a helyzet, de épp ezért kell erről az orvosoddal beszélned, mert ezt úgyis ő fogja tudni.
2017. máj. 7. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!