Aki tud konyorgom segitsen a valaszaval?
Nem lehet titokban elvetetni, mivel szülői beleegyezés kell hozzá és nem mellesleg kb. 30e Ft-ba kerül.
A palit feljelenthetik, és a családra ráküldhetik a szoc. munkásokat is.
"És most olyan szellemi értékeket termelek, amik sokaknak segítenek." - az lehet, hogy teremtesz, de hogy nem itt, ahol a 13évesnek azt javaslod, hogy tartsa meg a gyereket, az fix...
sajnos a liliomtiprás korhatárát levitték 12 évre a 14ről...
de amúgy meg nem kell megmondani ki az "apa". Szülőknek mindenképp tudni kell, hisz nélkülük nem tudja elvetetni
2 valasztas van...
1. Vagy most szol az anyukájának es abortusz es srac balheba...
2. Tuti jol eltitkolja es majd hamarosan kiderul mert no a pocak na meg ugyis kijön onnan megszületik.. Es akkor se lesz 18 a csaj tehat doki keze alá kerül srac balhéba..
VALOJABAN NINCS VALASZTAS SZOLJON AZ ANYJÁNAK ES LEHET INTÉZKEDNI MINEL ELŐBB MERT KIFUT AZ IDŐBŐL. szoval elkerülhetetlen hogy kitudodjon es hogy a srácnak gondja legyen ezzel. Masik dolog hogy neem fer bele a fejembe hogy lehet az hogy a gyerek a jatekbaba mellől hogy az uristenbe kerül fütyire.
Hát mellettem bizony volt a szülészeten egy 14 éves lány, talán 30 éve. Azt nem tudom, hogy mennyire volt 14, esetleg közel a 15-höz vagy sem. De az biztos, hogy anyányi volt, magasabb-testesebb az anyjánál. Egyáltalán nem rítt ki a többi anyuka közül,sőt.
És neki még a leendő férje is csak szakmunkástanuló volt, jártak hozzá a leendő anyósékkal rendesen.
És ha számít. szeplős, szőke lány volt.
Lassan már oviban kezdenek szülni a gyerekek. Vérlázító pedig nem vagyok prűd.
Kíváncsi lennék a lányka anyukájára.
Nagyszerű szülő lehet.
Ki tudja, lehet az anyja 24 éves.
A jelenlegi jogi szabályozás:
12 éves kortól létesíthető nemi kapcsolat 18 év alattival.
14 éves kortól bármilyen életkorú személlyel.
(Természetesen kölcsönös beleegyezésen alapuló együttlétet értek ezalatt.)
12 éves kortól beleegyezés esetén is nemi erőszak.
A kérdésben szereplő lány fordulhat a gyámügyhöz, ők eljárhatnak a szülők helyett. Terhességet rákényszeríteni nem lehet, ha ő nem akarja.
utolsó, én felpontoztalak, mert jól le leszel, mint én.. pedig egyikünk sem azt írta, hogy megfelelőnek és okénak tartjuk, hogy lement a korhatár, de a sok bigott nem tudja elvonatkoztatni a tényt meg a véleményt egymástól...
másrészt senki sem mondta, hogy mártson be egy kiskorút, szimplán nem mondja meg. Vagy ha annyira védeni akarja a srácot, azt mondja, nem emlékszik (nem azt mondom, hogy helyes, hangsúlyoznám újra..)
Azt nem értem ha ahhoz nagylány volt, hogy megfogja a f@@@szt, ahhoz miért nem nagylány, hogy bevallja a szüleinek? Ja, mert az már nem olyan könnyű.
Annyira nem tudom sajnálni őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!