Terhesseg megszakitasa utan meddig lesznek meg tuneteim? ( hanyas hanyinger faradekonysag)
Figyelt kérdés
2017. ápr. 30. 23:08
2/9 anonim válasza:
Ez nem igaz.A tünetek addig állnak fent,míg a hcg ki nem ürúl.Lehet pár nap,de lehet két hét.
3/9 anonim válasza:
Ahogy masodik irja. A hcg hormonnak kell par het mire kiurul, attol fuggoen mekkora volt a szervezetedben az aranya a megszakitaskor. (nem mindegy hogy 6 vagy 9 hetes voltal)
4/9 anonim válasza:
Meg egyéni érzékenységtől is függ, mekkora HCG szint az, amit már tolerál a szervezeted. Elmúlhat 1-2 nap alatt is de tarthat addig is, amíg teljesen ki nem ürül a HCG, ez meg megint attól függ mekkora volt a szintje.
5/9 anonim válasza:
Függ attól is hogy milyen idős a terhesség,mert egy 6ik heti terhességmegszakadásnál napok, később már több idő. 6ik héten vetéltem el,nagyon hamar elmúlt minden tünetem.
6/9 A kérdező kommentje:
Koszon a valaszokat. 6.heti terhesseg megszakitas
2017. máj. 1. 11:34
7/9 anonim válasza:
6. Heti? Még szívhangot sem találnak mindenkinek olyankor...
8/9 anonim válasza:
Szia bár a kérdés már gondolom nem aktuális de nekem abortusz után másnap nem volt semmi tünetem pedig én sajnos a veszes hanyas kategoriaba tartoztam.
9/9 A kérdező kommentje:
Mar nem aktualis köszi. Nekem is megszünt egyböl utana.
2017. máj. 17. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!