Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 2013ban volt egy abortuszom...

2013ban volt egy abortuszom és nagyon szeretnék babát de félek hogy nem lehet az abortusz miatt mit tegyek?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 18. 12:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%
Szia. Nekem volt egy abortuszom. Utana évekig nem jott a baba. Sajnos valamit elrontottak oda bent. De. Elmentem orvoshoz es kaptam gyogyszert. 3 honap múlva mar kismama voltam. Hala a mai orvostudomanynak lehet segiteni az ilyesmin is. Ne aggodj. Boztos h lehet babad.
2017. ápr. 18. 14:07
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. De borzasztó bűn tudatom van még mindig hiába telt el 4év egyszerűen nem tudok mit tenni nincs olyan nap hogy nem jutna eszembe
2017. ápr. 18. 14:35
 13/17 anonim ***** válasza:
82%

Ma már nagyon ritka, hogy az abortusz miatti szövődmény akadályozza a teherbeesést.

Teljesen feleslegesen parázol. Inkább paráználkodj.

2017. ápr. 18. 15:40
 14/17 anonim ***** válasza:
87%

Anyámnak volt egy abortusza a hatvanas években. Olyan profik voltak az orvosai, hogy átlyukasztották a méhét. Ennek ellenére én megfogantam és időre születtem.

A nagymamámnak pedig a második világháború környékén volt tizenvalahány(!!) abortusza. Mégis lett két gyereke.

Nekem bár abortuszom nem volt, kétszer is kikapartak. Elsőnek a méhlepény nem akart megszületni a baba után (műtét, teljes méhlepény levakarták a méh faláról, mert meg se moccant, előtte meg kézzel tépkedte ki az orvos), másodszorra pedig rákmegelőző állapottal műtöttek, ahol szintén átkaparták a méhemet.

Mindkét műtétet ugyanaz az orvos végezte, a második után annyit mondott, hogy fél éven belül nem javasolt a teherbeesés, de utána semmi akadálya.

2017. ápr. 18. 16:13
 15/17 anonim ***** válasza:
90%
Nekem missed ab volt a 10. héten. Amikor legközelebb próbálkoztunk, elsőre összejött. De az igaz, hogy én is féltem, mert az eljárás semmiben nem különbözik a missed ab és az abortusz esetében.
2017. ápr. 18. 17:46
 16/17 anonim ***** válasza:
79%

11es, ha elmentél orvoshoz évek után és gyógyszerrel a 3. hónapban megfogant a gyermeked, akkor nem valószínű, hogy elrontottak valamit odabent anno, sőt...

Kérdező, ez tipikusan olyan kérdés, ahol általában megjelennek olyanok, akik állítják hogy igenis elronthatják, lehet, hogy nem lehet gyereked, stb... Én még missed ab-os kérdésnél egyszer sem láttam ilyen választ, pedig egy az egyben ugyanaz az eljárás (tény, hogy mindkettő esetben előfordulhat műhiba!). Ez pusztán lelki gyötrődés nálad, lépj túl rajta és ne stresszelj, mert akkor tényleg nem fog jönni.

2017. ápr. 18. 17:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Miújság Veled azóta kérdező? :)
2023. máj. 21. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!