A nőgyógyász ad valami papírt mielőtt elküld család védelmishez, mert abortuszom lesz?
Figyelt kérdés
Holnap megyek nőgyógyászhoz, mert csak most kaptam időpontot. 8 hetes terhes vagyok. Sajnos nem tudjuk megtartani a babát, mert vannak gondjaink. Kapni fogok a nőgyógyásztól papírt vagy valamit amivel elkell mennem a védőnőhöz? Azért kérdezem mert elég egy fura orvosom van, már 5 hetes voltam mikor voltam nála, de csak mostanra adott vizsgálatra időpontot..2017. ápr. 2. 21:14
1/3 anonim válasza:
Azért hívott vissza későbbre, mert akkor még nem volt szívhang, és addig a spontán vetélés is előfordulhat (de inkább a 12.hétig). Mostanra már biztosan lesz szívhangja, ha egészséges, és fejlődik a magzat.
Kapsz egy igazolást, hogy a magzat él (egészen konkrétan), és ezzel mész el a körzeti védőnőhöz! Utána 2 alkalommal kell megjelenned a családvédelmiseknél, pár nap különbséggel, hogy kapsz gondolkodási időt.
A 2.alkalommal, visszamész, elmondod, hogy nem gondoltad meg magad. Kapsz egy csekket (30e körül mozog az ára), amit befizetsz, és mész, elvégzik az abortuszt.
2/3 anonim válasza:
Kedves Egyes válaszoló! Nem kell elmenni a körzeti védőnőhöz, csak a Családvédelmi Szolgálat védőnőjéhez. A körzetihez akkor kell elmenni, ha valaki meg szeretné tartani a terhességet.
3/3 anonim válasza:
Igen,ad papirt az orvos,amivel a nevelesi tanacsado vedonojehez kell menned szentbeszedet hallgatni ket alkalomszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!