Hogy tudtatok túljutni az abortuszon? Mi segített?
Sziasztok!
Több okból nem tarthatom meg a babát, de félek kicsit...
Én szeretem nagyon a babákat, gyerekeket és már gondolkoztam azon is, hogyha mondjuk lenne egy fiam, vagy lányom, mi lenne a neve, vagy talán neki is nagy kék szemei lennének, mint nekem, milyen lenne 2, 4 vagy 15 évesen. Szóval most kicsit "irigylem" azokat, akiknek ez annyi, hogy egy sejtcsomó és kész.
Ez egy olyan kapcsolat, amibe nem szulnek gyereket.
Egy fiatal naiv no egy oregedo pasassal, aki gazdikent iranyitja a no fejet, ugyanakkor anyagilag fugg tole. A csaj valamiert bonyolultnak tartja egyertelmuen szomoru. Igy vetek lenne egy gyerek. Megerdemlitek egymast es a fura karcos kapcsolatot.
kérdező, értsd meg, hogy ha már most is úgy állsz hozzá, hogy nem tudod, hogy fogol túljutni lelkileg az abortuszon, akkor a legjobb döntés, ha el sem követed. A férjed meg, ha szeret, nem hagy el azért, mert szültél neki egy gyereket. ha ezért elhagyna, nem is szeret igazán, akkor meg mi értelme ennek a házasságnak?
a férfiak nagy része úgy áll hozzá a gyerek témához, hogy nem kell, de amikor megszületik, megváltoznak, és megszeretik, hisz az ő vére is, az ő kis kincse, normális ember nem tudja nem szeretni a gyerekét, még ha nem is tervezett baba
" nem segítesz egyáltalán."
Nem lehet rajtad segíteni. Te tudsz csak magad segíteni magadon és a kisbabán aki rád bízta magát. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!