Hogy tudtatok túljutni az abortuszon? Mi segített?
Sziasztok!
Több okból nem tarthatom meg a babát, de félek kicsit...
Én szeretem nagyon a babákat, gyerekeket és már gondolkoztam azon is, hogyha mondjuk lenne egy fiam, vagy lányom, mi lenne a neve, vagy talán neki is nagy kék szemei lennének, mint nekem, milyen lenne 2, 4 vagy 15 évesen. Szóval most kicsit "irigylem" azokat, akiknek ez annyi, hogy egy sejtcsomó és kész.
Hát én tényszerűen néztem a dolgokat, és próbáltam elvonatkoztatni az érzelni részétől.
A puszta tényekre kell támaszkodni. Van pénz most megtartani a babát? Nincs. Akkor csak erre gondolj és légy erős!
Nem az anyagiakkal van a gond, mert magas életszínvonalon élünk.
Egyszerűen csak a férjem nem akar gyereket, ezért külön is voltunk pár hetet, merthogy ő mindent megvesz, megad nekem, amit csak akarok, de ezt az egyet nem és hogy jobbat érdemelnék nála...
En nem a penzes lelketlen pasit valasztanam, de ez en vagyok. Ha ilyet kerne tolem racionalis indok nelkul, felolem megehetne a bankszamlajat de otthagynam mint macskat szarni.
Sosem fogod neki megbocsatani. Akkor sem, ha gyemantot vesz es aranyban furdet..
Igen, szerettem volna gyereket... Régebben.
Most a férjemet sokkal jobban szeretem, és ezt a döntést közösen hoztuk meg.
Jah, kozosen.....kit akarsz becsapni? Magadat?
Ha kozos dontes lenne, nem ragodnal itt idegenektol tanacsot varva. Mert biztos lennel a dolgodban.
Ha pedig szeretsz egy ilyen embert, biztos van ra okod. Vagy draga dolgokat vesz az abortuszert cserebe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!