Mit tegyek, mi lenne a jó?
3 hetes terhes vagyok de nagyon fiatal és nem kéne a baba nem tudnám normálisan nevelni.
Mit tehetnék?
A párom gimis korában még mi se laktunk együtt - érettségi után pár héttel már igen - és hát ja, 1998-ban nekünk se volt még mobilunk, csak a jó öreg városi... meg persze a BMV (busz-metró-villamos) a BpXXII-BpX-kórház logisztikára:)
A lényeg itt annyi volt, hogy a szülők tudtak róla, ott voltak aggódni persze, de nem is akarták érdemben befolyásolni azokat a döntéseket, amik nyilván a mi életünkre van nagyobb kihatással, és ez szerintem nagyon fontos. Nekem meg döntően új és pozitív hatás volt azok után, hogy a saját kamasz meg fiatal-felnőtt korom - mondjuk 12-24 év közt - jórészt az anyámmal való permanens háborúval telt, aki képtelen volt megérteni, hogy én egy másik ember vagyok, saját - és az övétől szögesen eltérő - gondolkodással és értékrenddel, szóval amikor ő "csak jót akar", az nekem biztosan nem jó.
Szóval azt gondolom, hogy nem helyes, ha egy ilyen kérdésbe a szülők - a véleményük elmondásán kívül persze - mindenáron érdemben bele akarnak szólni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!