Mit tegyek, mi lenne a jó?
3 hetes terhes vagyok de nagyon fiatal és nem kéne a baba nem tudnám normálisan nevelni.
Mit tehetnék?
Ha félidőben közösülsz védekezés nélkül akkor is nagyobb az esély arra hogy nem esel teherbe teherbe, mint hogy igen...
Amúgy ilyenkor kisebb az esély, de azért nem nulla, mert van akinek menszesz közben is érik petesejt. Azt hogy terhes vagy e, csak akkor gyaníthatod ha nem jön meg. Vagy vegyél tesztet.
Máskor jobban figyeljetek a gumira, vszínű valamit rosszul csináltatok
N
máskor vigyázzatok jobban, valószínűleg most nem is estél teherbe.
De leginkább azt tudom ajánlani, hogy 15 évesen ne szexeljetek.
L/21
Ennyi észt!
Csináltál már tesztet??! Édes Istenem.
Szexelni van agyad,de gondolkozni nincs!!
Úristen. Nem akarlak bántani, de 15 évesen szexelsz?...
Elismerem hogy már 2017 van, de ráértél volna 20 évesen is... Akkor is még fiatal lennél. Most még gyerek vagy. Szerintem nem kellene MÉG szexelned, vagy azon járnia az eszednek. Az hogy terhes vagy az meg már a te bajod. Gondolom szüleid nem tudnak róla...
Te magad meg ha elmennél orvoshoz hát... nem tudom mi lenne...
Én azt tanácsolom mondd el a szüleidnek, még ha kiderülne hogy nem is vagy valójában terhes ... HIDD EL segítene.
De hisz te még kiskorú vagy, GYEREK!! ...15 éves előtted az élet... Én se vagyok nagykorú 1 évvel vagyok idősebb, 16 vagyok.. de ez tényleg durva...
TUDOM! NE OSSZAM AZ ÉSZT, "NEM EZ VOLT A KÉRDEZŐ KÉRDÉSE".. most jöhettek támadni, és nem is vagyok az anyukája, csak mondom hogy szerintem ez nem helyes dolog...
Másrészt a kérdés "Mi lenne a jó?" Hát először mondd meg anyudéknak hogy mi történt...hogy ismerted meg őt, meg minden és hogy... hát lefeküdtetek... és lehet hogy terhes vagy. Ettől mérges fog lenni, de hidd el jobb az ha te mondod el, minthogy mástól tudná meg, pl orvosoktól vagy nemtom...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!