Mit tennétek, ha rajtatok múlna? Megmaradhatna ez a baba?
Kedves Utolsó! Mielőtt pszichés betegnek titulálnál bárkit is és orvoshoz küldenél, ismerd meg! Ha rám írsz privátban, akár beszélgethetünk is- aztán majd eldöntöd, normális vagyok-e vagy sem :-) Szívesen mesélek az életemről is, amit nagyon szeretek, szüleimről is, ha szeretnéd.
Hmmm...."erőszakos abortuszellenesség"- ennek a szóösszetételnek viszont semmi értelme. Az abortusz egy erőszakos dolog a kis új életre nézve, s annak ellenzése éppen az erőszakosság ellen szól.
Az volt a kerdes h mi mit tennek ebben a helyzetben !
Szo sem volt arrol h te vagy a szereplo es barki meg akarna olni
Mi mashogy dontunk mint anyad tett
Csak ennyi !
Senkit nem kuldunk soha abortuszra. Max. egyetertunk a kerdezovel, nem pedig belekotunk. Amugy irhatsz barmit ez akkor sem egy idealis hatter volt sem neked, sem pedig masnak.
Nalunk az utcankban lakik egy no a parjaval. Mind a ketten alkeszek rengeteg gyerekkel a hatuk mogott( kulon hazassagbol es az o kapcsolatukbol is). Es urambocsa' a not felrugdosnam legszivesebben. O nem anya, de meg embernek sem mondanam.
3 kislanyt szult egymas utan, akik allati korulmenyek kozott nevelkedtek. Borzaszto volt latni ahogy sokszor a keritesnel alltak, es a jarokeloket sirva kertek, hogy hozzanak nekik vmit a boltbol mert nagyon ehesek. Vagy amikor telen a minuszban az arokparton fekudt a rohadek es akkor meg a ket kicsi ott ult sirva a hoban. Akkor felrangatta a baratnom apja, fel is pofozta, persze akkor sem volt maganal. Vagy amikor a boltban a banant amit beraktak neki a kosarba visszab*szta es helyette landolt az olcso szesz. Evek teltek el igy, egy idoben a kozeli csaladtagok magukhoz vettek a gyerekeket, de ok mondtak, hogy nem birjak. Az ejjeli vizeles , a duhkitoresek, a kortarsaiktol valo lemaradas mind meg volt...vegul nevelointezetbe kerultek. Multkor neztuk meg oket anyukammal a facebookon es hat nem irnek semmit.
Nekik biztos megerte megszuletni es tuti halat adnak az egnek, hogy legalabb ELNEK. :)
Egy pillanat! Én soha senkit nem szidtam! Ilyet sehol nem tudsz tőlem idézni!
Nézd, én egészséges, teljesen normális nő vagyok (mondom, ha nem hiszed, beszélgethetünk :-)).
Egyébként amit írtam a korábbi válaszomban-amire hivatkozol-, értelmezd, ahogy jólesik. Tudod jól, hogy értettem, de nyugodtan fordítgasd ki a szavaimat és pontozz le a sárga földig...Számítottam rá, hogy ez lesz :-) Attól még itt maradok én és a kérdező, meg sokan mások élő példaként, hogy az élet (enyém és a tiéd is) nagy érték, ajándék, és csodálatos, s az senkitől nem elvehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!