Mit tennétek, ha rajtatok múlna? Megmaradhatna ez a baba?

Figyelt kérdés
A kérdés nem elméleti: adott egy anya, aki szeret az üveg aljára nézni állítólag és egy apa, akinek bár még akad munkája, de az alkoholizmus miatt nem biztos, hogy megmarad. Nem saját lakásban élnek, hanem anyósnál egy panelban.
2017. febr. 27. 11:43
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó te azért vállaltál gyereket,hogy idős korodban gondozzon? Eszembe nem lenne elvárni a gyerekemtől hogy a munkáját adja fel,az unokákat szorítsa háttérbe inkább otthonba mennék.
2017. febr. 27. 14:31
 22/46 anonim ***** válasza:
85%
Nektek nagyon nehéz életetek lehetett. Jól mondják,hogy a szülői leginkább anyai szeretet a legfontosabb. Különben a saját lelküket teszik tönkre az emberek,ilyen magyarázatokkal hogy nem baj hogy nem szerettek,de legalább élek. Kérjetek orvosi segítséget, mert innen ered az erőszakos abortuszellenes nézetetek,meg a többi pszichés bajotok.
2017. febr. 27. 14:41
 23/46 Theressita ***** válasza:
10%

Kedves Utolsó! Mielőtt pszichés betegnek titulálnál bárkit is és orvoshoz küldenél, ismerd meg! Ha rám írsz privátban, akár beszélgethetünk is- aztán majd eldöntöd, normális vagyok-e vagy sem :-) Szívesen mesélek az életemről is, amit nagyon szeretek, szüleimről is, ha szeretnéd.

Hmmm...."erőszakos abortuszellenesség"- ennek a szóösszetételnek viszont semmi értelme. Az abortusz egy erőszakos dolog a kis új életre nézve, s annak ellenzése éppen az erőszakosság ellen szól.

2017. febr. 27. 15:08
 24/46 anonim ***** válasza:
87%

Az volt a kerdes h mi mit tennek ebben a helyzetben !

Szo sem volt arrol h te vagy a szereplo es barki meg akarna olni

Mi mashogy dontunk mint anyad tett

Csak ennyi !

2017. febr. 27. 15:13
 25/46 anonim ***** válasza:
92%
Már abból letudja szűrni aki kicsit ért ehhez, hogy azt írtad sokan szeretnének halottnak látni. Ez nem egy lelkileg egészséges ember írása. Erőszakos abortuszellenség amikor idegen, számotokra ismeretlen nőt szidtok, ez mind a betegségetek tünete egyébként amiért abortuszra megy.Szerencsére senkit nem kényszerítenek abortuszra ha megakarja tartani a magzatát.
2017. febr. 27. 15:18
 26/46 anonim ***** válasza:
86%

Senkit nem kuldunk soha abortuszra. Max. egyetertunk a kerdezovel, nem pedig belekotunk. Amugy irhatsz barmit ez akkor sem egy idealis hatter volt sem neked, sem pedig masnak.

Nalunk az utcankban lakik egy no a parjaval. Mind a ketten alkeszek rengeteg gyerekkel a hatuk mogott( kulon hazassagbol es az o kapcsolatukbol is). Es urambocsa' a not felrugdosnam legszivesebben. O nem anya, de meg embernek sem mondanam.

3 kislanyt szult egymas utan, akik allati korulmenyek kozott nevelkedtek. Borzaszto volt latni ahogy sokszor a keritesnel alltak, es a jarokeloket sirva kertek, hogy hozzanak nekik vmit a boltbol mert nagyon ehesek. Vagy amikor telen a minuszban az arokparton fekudt a rohadek es akkor meg a ket kicsi ott ult sirva a hoban. Akkor felrangatta a baratnom apja, fel is pofozta, persze akkor sem volt maganal. Vagy amikor a boltban a banant amit beraktak neki a kosarba visszab*szta es helyette landolt az olcso szesz. Evek teltek el igy, egy idoben a kozeli csaladtagok magukhoz vettek a gyerekeket, de ok mondtak, hogy nem birjak. Az ejjeli vizeles , a duhkitoresek, a kortarsaiktol valo lemaradas mind meg volt...vegul nevelointezetbe kerultek. Multkor neztuk meg oket anyukammal a facebookon es hat nem irnek semmit.

Nekik biztos megerte megszuletni es tuti halat adnak az egnek, hogy legalabb ELNEK. :)

2017. febr. 27. 15:49
 27/46 anonim ***** válasza:
84%
Utolso szonak: Neked szerencsed volt, nekik mar lehet nem lesz! Szoval igenis engem nem fogsz meggyozni arrol, de jo volt igy felnonod.
2017. febr. 27. 15:51
 28/46 Theressita ***** válasza:
8%

Egy pillanat! Én soha senkit nem szidtam! Ilyet sehol nem tudsz tőlem idézni!

Nézd, én egészséges, teljesen normális nő vagyok (mondom, ha nem hiszed, beszélgethetünk :-)).

Egyébként amit írtam a korábbi válaszomban-amire hivatkozol-, értelmezd, ahogy jólesik. Tudod jól, hogy értettem, de nyugodtan fordítgasd ki a szavaimat és pontozz le a sárga földig...Számítottam rá, hogy ez lesz :-) Attól még itt maradok én és a kérdező, meg sokan mások élő példaként, hogy az élet (enyém és a tiéd is) nagy érték, ajándék, és csodálatos, s az senkitől nem elvehető.

2017. febr. 27. 15:52
 29/46 Theressita ***** válasza:
15%
25-re reagáltam :-) De mindenkinek szeretettel ajánlom soraimat.
2017. febr. 27. 15:54
 30/46 anonim ***** válasza:
75%
Én azokról az abortuszellenesekről beszéltem akiknek az irányàt képviselitek itt jópáran. Ismerek normálisan gondolkozó abortuszellenes nőt aki nem menne abortuszra, de nem alkalmaz lelki zsarolást idegen nőknél.Egy lelkileg egészséges nő nem azért szül gyereket,hogy legyen aki szeresse, ő akarja szeretni azt a gyereket.Nekem nem kell bízonyitanod,hogy milyen gyerekkorod volt, felnőtt életed lett.
2017. febr. 27. 16:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!